GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TRAGEDIE

Avionul echipei de hochei Lokomotiv Iaroslav s-a prăbuşit » 44 de persoane au murit

44 de persoane dintre cele 45 aflate la bordul avionului rusesc prăbuşit au murit +1   FOTO
44 de persoane dintre cele 45 aflate la bordul avionului rusesc prăbuşit au murit

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2011 18:46

UPDATE / "Potrivit datelor furnizate, la bord erau 45 de persoane, 37 de pasageri şi opt membri ai echipajului. În urma accidentului, 44 de persoane au decedat, una a supravieţuit", a declarat, pentru Ria Novosti, o sursă din cadrul poliţiei. Iniţial, după anunţul accidentului, au apărut informaţii că la bordul avionului se aflau 37 de pasageri şi că 36 au decedat în urma prăbuşirii.

"La bord erau probabil 37 de persoane, iar 36 au murit, inclusiv patru membri ai echipajului. O persoană este rănită", a declarat Elena Smirnih, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă.

Avionul de tip Yak-42 s-a prăbuşit în fluviul Volga, la doi kilometri de aeroportul Tulocina din Iaroslavl, . Avionul s-a prăbuşit la ora locală 16:05 (15:05, ora României), imediat după decolarea în direcţia Minsk (Belarus), unde echipa de hochei Lokomotiv Iaroslavl avea un meci.

Potrivit site-ului Ligii Continentale de Hochei, antrenorul echipei este canadian, iar Lokomotiv are şi un jucător suedez, trei cehi şi un slovac. Autorităţile ruse nu au publicat numele persoanelor care erau la bord. Echipa Lokomotiv Iaroslavl a terminat campionatul precedent pe locul trei în Rusia.
...............................................................................

Un avion de linie Yakovlev 42 ( Yak-42) s-a prăbuşit, miercuri, în apropierea aeroportului Iaroslav (la 300 de kilometri nord-est de Moscova), provocînd moartea a 36 dintre cele 37 de persoane aflate la bord, a anunţat poliţia regională, citată de agenţia Interfax.

"Avionul de tip Yak-42 s-a prăbuşit la doi kilometri de aeroportul Tulocina din Iaroslavl", a declarat un alt purtător de cuvînt al instituţiei.

Deocamdată nu au fost date publicităţii numele celor care se aflau în avion, dar în acest sezon echipa rusă îi avea în componenţă pe slovacul Pavol Demitra, pe cehii Jan Marek, Karel Rachunek, Josef Vasicek, pe germanul Robert Dietrich, pe suedezul Stefan Liv şi pe bielorusul Ruslan Salei.

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
grande.balaci
grande.balaci  •  07 Septembrie 2011, 23:28

sincere condoleante!

haxor
haxor  •  07 Septembrie 2011, 22:11

Doamne,...trist, trist!!! Dumnezeu sa-i odihneasca! :-(

dancrisan
dancrisan  •  07 Septembrie 2011, 21:43

oamenii buni se duc in ceruri. rip.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează