GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COMUNICAT

Avocatul lui Mario Iorgulescu, informații de ultim moment despre situația fiului președintelui LPF: „Organele de urmărire penală sunt informate”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 17:42

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, este pus sub acuzare de procurori în urma unui accident rutier în care o persoană și-a pierdut viața. În urmă cu două luni, cu toată opoziția medicilor de la spitalul Elias, Iorgulescu Jr. a fost transporat la o clinică din Italia.

Informațiile care au urmat cu privirea la situația lui au fost contradictorii. Avocatul familiei a clarificat situația actuală a fiului președintelui LPF. Acesta afirmă că Mario Iorgulescu este internat într-un spital de stat din Italia, iar autoritățile române sunt informate regulat despre situația acuzatului.

Comunicatul transmis de avocatul lui Mario Iorgulescu

Comunicat de Presa GDPR Com... by Gazeta Sporturilor on Scribd

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
ccristian0
ccristian0  •  10 Ianuarie 2020, 09:24

Va fi o alta lichea post-decembrista facuta scapata de organele statului, un golan, betiv si drogat, crescut de doi parinti iresponsabili, fara bun-simt, unul obisnuit sa-si introduca mainile in fondurile nelimitate ale fotbalului romanesc si altul, o asa-zisa psiholoaga, care nu a fost in stare sa-si educe propria progenitura, dar da altora sfaturi!!! Nimic nou in societatea romaneasca ne-am obisnuit ca cei cu bani sa omoare din culpa sau nu, sa fure, sa insulte, sa distruga, sa faca orice faradelege, iar cei ce ar trebui sa ii traga la raspundere sa ii faca de fapt scapati de actiunea legii, prin tot felul de tertipuri de cele mai multe ori ILEGALE!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  10 Ianuarie 2020, 01:38

...in acest caz trebuie judecat cu multa clementa...altii au omorat cate 2-3 si au primit cu suspendare...Mario pe cine a omorat ?...ce invartea asta noaptea?

1358139417544674
Ionita Viorel  •  10 Ianuarie 2020, 01:37

Credeam că o să crape dar n-a fost să fie...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează