Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 februarie 2013 00:11O investigaţie de Gabriel Berceanu, Sebastian Culea, Justin Gafiuc şi Cătălin Tolontan.

Dan Păsărelu, omul care a luat 270.000 de euro de la clubul Primăriei Capitalei ca să organizeze competiţii, unele inexistente, a venit ieri în redacţia Gazetei.

Răvăşit şi nesigur, Păsărelu a spus: "99% dintre competiţiile de şah din România au fost coorganizate de Siciliana. Aşa se explică cei 270.000 de euro primiţi de mine de la Primărie. Vă spun sincer că 30-40% din decizia aprobării proiectelor mele îi aparţine lui Sorin Oprescu. A venit personal la multe dintre competiţiile mele. Vă rog eu, nu mai loviţi în Oprescu!".

Gazeta publică astăzi noi acte din care rezultă cum ieşeau sute de mii de lei în pungă din Primăria capitalei prin documente false!

O investigaţie de Gabriel Berceanu, Sebastian Culea, Justin Gafiuc şi Cătălin Tolontan.Citeşte AICI prima parte a investigaţiei GSP » Falsuri şi pungi cu bani scoase din clubul Primăriei lui Oprescu

Playtech: BOMBĂ! Scoțienii: Ianis Hagi PLEACĂ de la Rangers! Gerrard a luat o decizie ȘOC