GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

Babicu este cetăţean de onoare la Isaccea » Ce facilităţi va avea

Articol de - Publicat luni, 02 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 02 iunie 2014 19:21

Ex-dinamovistul Cristian Munteanu, 39 de ani, tocmai a primit brevetul prin care a devenit, oficial, cetăţean de onoare al oraşului Isaccea. În week-end, fostul goal-keeper a intrat în posesia documentului.

Decizia a fost luată de Consiliul local al oraşului, cu acordul primăriei locale. Fost campion cu "cîinii", cel poreclit Babicu este mîndru de onoarea acordată de urbea în care s-a născut, declarînd pentru gsp.ro: "Cred că am reprezentat cu cinste oraşul, oriunde am fost. Chiar dacă am fost plecat prin diverse părţi ale ţării, întotdeauna am fost recunoscător oamenilor alături de care m-am format, oameni simpli, dar de calitate, din Isaccea".

Printre facilităţile brevetului, se numără şi diverse facilităţi la plata impozitelor sau la evenimente culturale. Munteanu are două afaceri personale, în derulare: un atelier de croitorie, prin care face haine pe comandă pentru bărbaţi şi femei, dar şi stupi din care comercializează miere.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează