GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CUPA STELELE VIITORULUI

Video Baza construită de Dan Șucu găzduiește o competiție cu peste 1500 de juniori: „Aici o să vedem viitorul fotbalului românesc”

Foto: GSP juniori bază Coresi
Foto: GSP juniori bază Coresi

Articol de - Publicat marti, 25 octombrie 2022 18:05 / Actualizat marti, 25 octombrie 2022 21:49

Baza Coresi este gazda competiției de juniori „Stelele Viitorului” care se va desfășura în perioada 24-27 octombrie. În cadrul cupei vor lua parte 124 de echipe din toată țara și aproximativ 1500 de juniori, iar meciurile se vor desfășura de la categoria U9 până la U13.

Organizatorul Cupei „Stelele Viitorului”, Marius Bălășoiu, a oferit mai multe detalii despre competiția găzduită la baza Coresi.

VIDEO Marius Bălășoiu: „Vedem viitorul fotbalului românesc. Sigur sunt câțiva copii care vor ajunge profesioniști”

„În această competiție  avem peste 1500 de copii veniți din toată țara. Din Focșani, Iași, Reghin și de la cele mai bune academii de fotbal din București. În cele 4 zile de competiție sperăm să vedem viitorul fotbalului românesc. Ne bucurăm că suntem găzduiți într-o bază ultra modernă. Este prima dată la un turneu de acest nivel când părinții au locuri în tribune”, a spus Marius Bălășoiu, organizator al competiției pentru GSP.

FCSB, cea mai slabă echipă din Liga 1 într-un top vital
FCSB
FCSB, cea mai slabă echipă din Liga 1 într-un top vital

Dan Șucu despre baza Coresi: „Va fi pentru sportul de masă”

Patronul Rapidului, Dan Șucu, a explicat faptul că de la baza Coresi va fi îndreptată mai mult spre sportul de masă decât spre cel de performanță, iar jucătorii din lotul Rapidului de juniori se vor antrena la baza Constructorul.

„Juniorii vor fi lângă echipa mare (n.r. la baza Constructorul). Va fi o atmosferă propice pentru marea performanță. Baza Coresi va fi pentru sportul de masă ”, a declarat Dan Șucu la începutul acestei luni pentru Pro Arena. 

Citește și alte știri:

Primarul din Pitești îl pune la punct pe Prepeliță: „Să stea și să antreneze portarii! Îi scapă niște elemente”

Liga terorii pentru antrenori: 7 contracte rupte! Dică și Petrescu, aproape de reziliere + Cine urmează să fie dat afară

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
Normal
Normal  •  26 Octombrie 2022, 16:13

La Rapid se intampla foarte multe lucruri bune !

freddy
freddy  •  26 Octombrie 2022, 10:17

Felicitări! Buna treabă.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează