GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

Belarus - Romania 1-3

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 septembrie 2007 00:00


Tricolorii au inspectat terenul si au intrat la vestiare
Jucatorii echipei nationale au terminat de inspectat terenul si au intrat la vestiare. Selectionerul a avut discutii individuale cu majoritatea “tricolorilor”, dar a insisiat asupra lui Codrea si Sergiu Radu.
Antrenament pe muzica
Gabi Tamas, Dan Matei si Adrian Cristea fac antrenament cu preparatorul fizic, Marian Lupu, pe marginea terenului, pe acordurile unei melodii interpretate de solisti locali. Cu aproape o ora inainte de inceperea partidei, stadionul e aproape gol. Viorel Tudorache ( Minsk)
Video / Rezumatul partidei Romania - Belarus din preliminariile CE 2008
Numeroase forte de ordine la meci
Stadionul din Minsk se afla in plina pregatire pentru un spectacol artistic in cinstea celor 940 de atestare documentara a orasului, care va avea loc cu o ora inaintea inceperii partidei.
Am mai jucat o singura data cu Belarus
Partida de diseara, de la Minsk, dintre selectionatele Belarusului si Romaniei, va fi cea de-a doua intilnire directa dintre cele doua echipe. Primul meci s-a disputat tot in aceasta campanie de calificare la Europenele de anul viitor, pe 7 octombrie 2006, pe stadionul Ghencea.
Emeric Ienei:"Vom castiga cu 2-0"
Fostul mare antrenor al Stelei,Emeric Ienei, crede ca nationala Romaniei va invinge pe Belarus in acesta seara,cu scorul de 2-0.Fostul selectioner spune ca este sigur ca cine il va inlocui pe Marica,fie ca e Radu,fie ca e Bucur,va marca un gol.
Clasamentul din Grupa G / Romania este pe primul loc
Intra si vezi situatia in grupa Romaniei. Afla si ce meciuri mai sint de jucat
Adi Ilie:"In seara aceasta batem"
Managerul general al Stelei, a declarat pentru Fanatik ca Romania se va impune fara probleme in aceasta seara, la fel urmand sa faca si Olanda. "Batem fara probleme in aceasta seara in Belarus.De fapt cred ca or sa castige favoritele si mizez pe o victorie a Olandei", a declarat Adi Ilie.
Marica spera sa fie rezerva
Atacantul echipei nationale, Ciprian Marica, a facut azi plimbarea de dimineata si a declarat despre situatia sa: „Sper sa fiu macar pe foaia de rezerve la meciul de diseara.”
Petre Marin face azi 34 de ani
Azi este ziua de nastere al lui Petre Marin si acesta a fost felicitat de coechpieri (foto dreapta). Fundasul Stelei implineste 34 de ani.
Bugheanu: "Sergiu va inscrie!"
In urma cu ceva mai mult de 20 ani, un pusti pirpiriu venea la selectie la CSs Rm. Vilcea. Era Sergiu Radu. Profesorul Nicolae Bugheanu (57 de ani) l-a remarcat inca de atunci
Mircea Lucescu: "Putem bate fara emotii"
Mircea Lucescu apreciaza ca Romania trebuie sa invinga la Minsk prin prisma motivatiei superioare fata de adversar
Balaci simte calificarea
Fostul inter national Ilie Balaci crede ca Romania va obtine victoria la Minsk:
GALERIE FOTO / Minsk sarbatoreste azi 940 de ani de la atestare
GALERIE FOTO / Vezi cum fotbalistii echipei nationale s-au plimbat in aceasta dimineata prin Minsk
Sergiu Radu: "Un vis implinit"
Sergiu Radu ii asigura pe suporteri ca este pregatit sa faca un meci bun diseara
Concentrare
Chiar si la plimbarea de ieri dupa-amiaza, "tricolorii" au fost extrem de preocupati de partida de azi contra Belarusului
spectacol pe mysport / :) / "Belarus-Romania : O posibila Cronica"
Romania incepe acest meci cu primul unsprezece, la fel si Belarusul. Se canta imnul national. Toata lumea si-a pus mana la urechi. Canta Becali. Trecem peste acest moment neplacut. Se asteapta fluierul de inceput. Acum a inceput fabricarea sa. Dureaza ceva pana ajunge pe stadion. Nu e nici o problema, arbitrul n-are nevoie. Fluiera la solzi de peste.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează