GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Gest extrem după ce Mihai Bendeac a rămas fără băutură: „Vă spun sincer. Am băut spirt Mona, recunosc!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 11:21 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 11:36

Mihai Bendeac, unul dintre cei mai apreciați actori din România, juratul emisiunii iUmor de la Antena 1, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Actorul a dezvăluit că după un spectacol la teatru, ajuns acasă, și-a dat seama că a rămas fără alcool în casă. Așa că a apelat la un plan de rezervă, unul nerecomandat, care putea să-i pună sănătatea în pericol.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.
  • Emisiunea cu Mihai Bendeac a fost difuzată în premieră pe 14 aprilie 2021

- Mihai, nu ți-a plăcea să câștigi mai mulți bani?
- Sunt prea poet, prea artist și în același timp, vă spun sincer că n-aș prea aș avea ce să fac cu banii. Am un anumit stil de viață care nu mă lasă să cheltuiesc. N-am pe ce să dau banii. Mă credeți sau nu mă credeți? Nu călătoresc...

- Păi, să ai bani să-ți iei un whisky bun. Ăla bun e scump.
- Ce înseamnă whisky bun?

- Glenfiddich, astea mai spălate.
- E vreo două milioane șapte sute. Nu? Câștig îndeajuns să-mi permit o sticlă de whisky la două zile, cât beau eu. Ha, ha, ha!

- Spune-mi, whisky bei de regulă?
- Domnu Ioanițoaia, în contextul potrivit beau și spirt Mona. Vă spun sincer.

- Ai băut?
- Spirt Mona? Da! Am băut, recunosc! Și n-aveam nici pâine în casă.

- Cum...
- A fost un eveniment, la un moment dat, când m-am întors de la un spectacol. Întotdeauna, după un spectacol, orice s-ar întâmpla, trebuie să beau. 100-150 de ceva, ca să mă refac. N-aveam nimic în casă, doar spirt. Dumneavoastră ce-ați fi făcut în locul meu?

- Se spune că spirtul orbește.
- Eh, uite că vă văd!

- N-ai băut cât trebuie.
- Vreo juma de sticlă...

De ce nu se însoară Mihai Bendeac

Actorul nu plănuiește să se căsătorească, chiar dacă este unul dintre cei mai curtați burlaci din România. „Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment. Din varii motive! Nu mă însor pentru că așa vreau, așa simt. Mă refer la act în sine. Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii. Este ca orice alt viciu. Este foarte greu să te rupi de această obișnuință”, a spus Mihai. A mai dezvăluit că „în carte am multe iubite pentru că e ficțiune”, dar și că e mereu atent cu femeile care-i calcă pragul. „Am vreo șase-șapte feluri de tampoane, șampon, perie de păr, e de datoria unui bărbat”.

Citește și:

EXCLUSIV Giani Kiriță rupe tăcerea: „Andreea Tonciu a zis că am fost cel mai slab la pat. Dacă vorbesc cred că se crapă ecranul!”

EXCLUSIV Mihai Bendeac a dat peste Victor Pițurcă într-un magazin de pe Victoriei: „M-a făcut să mă simt penibil. A fost oribil!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
talpaiadului
talpaiadului  •  18 Aprilie 2021, 01:50

Deja au aparut vreo cinci articole cu Bendeac pe GSP. Are legaturi stranse cu fotbalul ca doar i-a imitat pe Becali si Piturca... Uite asa m-apuca scarba si bag iar GSP-ul pe BlockSite...

tataika
tataika  •  17 Aprilie 2021, 13:27

Fanatik si Cancan va sunt superioare, ca si continut...

boolah
boolah  •  17 Aprilie 2021, 11:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează