GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SURVIVOR

Fostul fotbalist de la Deportivo, Steaua Roșie și Rubin Kazan a câștigat Survivor 2023: „Am vrut să fiu un exemplu pentru copiii mei”

Blagoy Georgiev a câștigat Survivor Bulgaria 2023 // foto: Facebook @ Survivor BG
Blagoy Georgiev a câștigat Survivor Bulgaria 2023 // foto: Facebook @ Survivor BG

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 13:38 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 14:46

Fostul mijlocaș Blagoy Georgiev, acum în vârstă de 41 de ani, a câștigat ediția 2023 a reality-show-ului Survivor Bulgaria.

Sezonul 7 al show-ului Survivor Bulgaria are ca învingător un ex-fotbalist. Este vorba despre Blagoy Georgiev, fost mijlocaș retras din activitate la începutul lui 2018.

Blagoy are un CV important, cu echipe precum Deportivo Alaves, Steaua Roșie Belgrad, Terek Grozny și Rubin Kazan, plus 49 de meciuri și 5 goluri pentru naționala Bulgariei.

Prime fabuloase pentru fotbaliștii de la FCSB dacă intră în grupele Champions League » Gigi Becali: „Poate le dau dublu”
FCSB
Prime fabuloase pentru fotbaliștii de la FCSB dacă intră în grupele Champions League » Gigi Becali: „Poate le dau dublu”

Fostul fotbalist de la Deportivo, Steaua Roșie și Rubin Kazan a câștigat Survivor Bulgaria 2023

Blagoy a câștigat competiția după ce a fost votat majoritar de membrii juriului, compus din concurenți eliminați pe parcursul sezonului.

Fostul fotbalist și-a încheiat aventura din Hermit Island (Maine, SUA) cu 8 victorii în duelurile pentru supraviețuire, potrivit Sportal.bg. Publicația din țara vecină scrie că victoria i-a adus lui Blagoy 150.000 de leve, echivalentul a aproximativ 77.000 de euro.

„Pe parcursul concursului m-am gândit la copiii mei. Am vrut să fiu un exemplu pentru ei, să nu mă dau bătut și să lupt pentru ei până la final”, a transmis câștigătorul Survivor Bulgaria 2023.

Citește și:

REPORTAJ - Ronaldo se vinde » Cum arată un meci al lui CR7 în Arabia: străzi blocate, zâmbete sub niqab, Messi și SIUUUUU!

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, decizie de neînțeles » Ce au făcut după ce au postat primele imagini împreună

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează