GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

AZI, ORA 20:00 Bogdan Lobonț, la „Prietenii lui Ovidiu” » Povești și întâmplări fabuloase: „Ajungeam acasă plângând că luam goluri”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 14:32 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 15:02

Fostul mare portar al echipei naționale a României, Bogdan Lobonț, în prezent antrenorul principal al selecționatei Under 20, este invitatul din această săptămână al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Amintiri fabuloase de la Ajax și AS Roma, povești inedite de la Rapid și Dinamo, momente neștiute de la echipa națională, toate vor fi dezbătute în emisiunea din această săptămână, de miercuri, de la ora 20:00.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

Playtech: ȘOC! Politicianul român CONDAMNAT la 6 ani de închisoare a fost PRINS! Unde se afla


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează