GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VESTE

Bucurie fără margini în familia Lucescu » Răzvan e bunic pentru a doua oară, la 49 de ani!

Articol de - Publicat luni, 17 decembrie 2018 12:08

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, a primit o veste superbă: la 49 de ani va fi din nou bunic. Fiul său Matei și soția sa Ioana vor deveni pentru prima oară părinți. 

"Suntem cu toții în așteptare, avem emoții, logic, dar suntem foarte fericiți. Vom face Crăciunul împreună la București", a spus Răzvan Lucescu pentru Libertatea.

Luce jr. va fi bunic pentru a doua oară după ce Marilu, fiica acestuia, a născut un băiețel în urmă cu un an. Marilu locuiește în Africa de Sud împreună cu familia sa, iar la începutul lui 2019 aceștia și-au planificat o vizită la Salonic, mai scrie sursa citată.

Matei Lucescu are o diplomă în management, obținută la o universitate din Olanda, iar în prezent a intrat în lumea afacerilor. Libertatea mai scrie că acesta vrea să repună pe picioare un brand istoric de bere. Este vorba de "Grivița", o marcă la mare căutare în perioada gri comunistă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
miki123
miki123  •  17 Decembrie 2018, 19:41

Iar comenteaza clonele absorbante de prenandez, slugile lui gigicăă.....adică fcsbistii! Felicitări Răzvan pt rezultatele tale că antrenor și să îți trăiască nepoții și familia!

knuty
knuty  •  17 Decembrie 2018, 18:41

In neamul lor fetele fac copii la 13-14 ani!!!

badeadorian
badeadorian  •  17 Decembrie 2018, 15:51
Postat de kingdon pe 17 Decembrie 2018, 12:40

ce repede vin ***...

Esti king si don , sir si duce .... chiar nu te-ai putut abtine sa nu faci pe '***' cu gluga si minte alba ? Ai o simtire de bine in fizic atunci cand jignesti din postura unui incognito linistitor ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează