GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DVD CU GAZETA

Bun venit în Şoricezia! » Celebrul desen animat Geronimo Stilton este la chioşcuri împreună cu Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 15 august 2012 16:51

Faimosul şoarece vine şi cu un superconcurs pentru toţii copiii! Marele premiu: o superexcursie la Milano, acasă la Geronimo!

Bazate pe cărţile de mare succes cu acelaşi nume, desenele animate Geronimo Stilton sînt, în fiecare luni, la chioşcurile de ziare, împreună cu Gazeta Sporturilor. Seria cuprinde 8 DVD-uri în premieră în România cu episoade dublate în limba română.

Cine e Geronimo? Cu siguranţă copilul tău îl cunoaşte! El e redactorul-şef al Gazetei Rozătoarelor şi cel mai tare jurnalist din Şoricezia, oraş situat pe Insula Şoarecelui. Nici un subiect important nu-i scapă, fie că e vorba de o aparţie inedită la muzeul din oraş sau o dispariţie misterioasă. Geronimo este mereu acolo de unde iese o "ştire de te lingi pe mustăţi", aşa cum îi place lui să spună. El este mereu însoţit în aventurile sale de nepotul Benjamin, vărul Trap şi sora Thea.

Superconcurs, superexcursie!
O dată cu seria de desene Geronimo Stilton, Gazeta Sporturilor v-a pregătit şi un superconcurs! Pentru cei mai fideli fani ai lui Geronimo, am pregătit superpremii! Tot ce trebuie să faceţi este să urmăriţi aventurile din Şoricezia, iar, cu 6 serii unice de pe cele 8 DVD-uri vă puteţi înscrie în competiţia pentru Marele Premiu: o superexcursie de 4 zile la Milano, pentru toată familia. Excursia este programată în perioada 29 octombrie - 1 noiembrie, în vacanţa copiilor.

Acolo, îi veţi face şi o vizită lui Geronimo, chiar la el acasă! Pe lîngă excursie, mai avem şi 100 de seturi Geronimo Stilton, care includ un jurnal, un penar şi un portofel. Aşadar, trebuie să completaţi talonul din această pagină (el va apărea în fiecare luni în Gazeta Sporturilor) şi să-l trimiteţi pe adresa din talon pînă pe 28 septembrie. Regulamentul şi numele cîştigătorilor, aleşi prin tragere la sorţi, vor fi publicate pe gsp.ro.

Poţi citi aici regulamentul concursului.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ioan25
ioan25  •  14 August 2012, 07:02

Frumoasa initiativa GSP de promovare a brandului si educativa in acelasi timp, in fapt pentru cei mari si mici constituie un refugiu placut din rutina stresanta a fiecarei zi.Va multumesc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close