GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FRF

Burleanu, susținător declarat al lui Vassaras: "Vorbim de greşeli umane, nu de greşeli interesate" » Ce spune despre un nou mandat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2016 18:54

Răzvan Burleanu a declarat deschis faptul că-l susține în continuare pe Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), și anunță că dorește un nou mandat la șefia FRF, când cel actual se va termina.

"Sunt nu doar mulţumit, voi fi şi în continuare un susţinător al lui Kyros Vassaras. De ce? Cred că fotbalul românesc are nevoie să nu ne închidem graniţele şi să spunem că n-avem nevoie de expertiză din afară, mai ales când această expertiză trebuie să fie marcată de integritate. În acelaşi timp, să nu trăim o iluzie că indiferent pe cine am aduce în România, de mâine, practic, o să avem o perfecţiune în arbitraj. Fiindcă avem nevoie să pregătim o nouă generaţie de arbitri.

Nu cred că în momentul de faţă putem să vorbim de o problemă în ceea ce priveşte integritatea arbitrilor. Nu avem dovezi ca să vorbim de un asemenea lucru. Cred că vorbim de greşeli umane, nu de greşeli interesate", a susținut Burleanu într-un interviu acordat pentru Hotnews.

La începutul acestui an, CCA a fost implicată într-un scandal, iar Zoltan Szekely, fost tușier FIFA, a acuzat faptul că lucrează gratis la CCA și că nu i-au fost decontate nici măcar drumurile de la Baia Mare la București, chiar dacă a fost vorba de chestiuni legate de arbitraj (detalii AICI).

De altfel, actualul președinte al Federației are drept obiectiv obținerea unui nou mandat, în 2018.

"Îmi doresc să rămân implicat în fotbalul românesc, îmi doresc să am posibilitatea să câştig şi următorul mandat în 2018 si să putem să continuăm tot acest proces de reformă", a adăugat acesta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
dincolodenori
dincolodenori  •  21 Aprilie 2016, 07:14

Arbitri straini in Liga 1 ,nu pentru corectitudine ci pentru concurenta .

427951077389201
Mihai Tanase  •  21 Aprilie 2016, 07:01

Am fost pro Burleanu , deoarece am crezut ca nu face parte din mafia fotbalului , si nu face ,dar n-a realizat nimic , iar chestia asta cu Vassaras , e din cale afara .Pai grecul asta n-a fost nici la degetul nic a unui Igna , Porumboiu sau Craciunescu. Burleanu nu va mai primi voturile oamenilor din fotbal la urmatoarele alegeri si cred ca nici Gino .

demolarii
demolarii  •  21 Aprilie 2016, 00:04

Grecul e pe post de cal troian, Deaconul este cel acoperit de grec. Pana va fi la CCA arbitrajul nu-si va revenii. E un fricos care a fugit de o bricheta, doar sa faca un serviciu patronului....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează