GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INTERVIU

Candidat la europarlamentare, Corina Ungureanu dezvăluie ideea principală din programul său: "Vreau să facem în România nişte centre imense"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 aprilie 2014 10:47

Corina Ungureanu va candida pentru un loc în Parlamentul European şi a dezvăluit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor cum se pregăteşte de campanie şi ce obiective are.

Campania începe pe 25 aprilie. Mai ai timp de altceva zilele acestea?
Nu. Pentru că mi-am propus să mă implic pînă la ultimul efort. Am idee în ce m-am băgat şi nu dau înapoi. Deşi nu am altă viaţă. Unii îmi zic "Nu dă bine că nu eşti măritată". Asta e, ce să fac? Părinţii mei nu sînt de acord cu candidatura asta, dar mă susţin. Iar fratele meu, Cătălin, e cu totul alături de mine.

- Dă-mi, te rog, un exemplu de idee din programul tău.
- Turismul sportiv. Loturile noastre reprezentative se duc în afară la pregătire. Eu aş vrea să facem în România nişte centre imense în care să vină sportivii străini să se pregătească. Hoteluri, săli de sport, bazine, centre medicale integrate, psihologi. Tot ce le trebuie unor sportivi care se antrenează pentru o competiţie majoră.

Citeşte interviul complet cu fosta campioană mondială şi europeană în ediţia tipărită a Gazetei, disponibilă la chioşcuri, dar şi în ediţia digitală, şi află cum s-a decis să candideze şi ce nume mari ale sportului românesc o susţin.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (47)
bamse1901
bamse1901  •  16 Aprilie 2014, 10:20

decat sa mearga acea iminenta domana a succesurilor, mai bine mergi tu, ca ai mai facut cate ceva, de fapt o campioana mondiala a facut imens de multe lucruri

conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Aprilie 2014, 23:47

Despre ce vreti voi sa discutam aici despre sportiva Corina Ungureanu sau despre posibilul parlamentar european Corina Ungureanu ? Despre moralitate sau capacitatea profesionala de a detine o astfel de functie in Parlamentul European ? Despre moralitate in sensul invocat de unii avem exemplul Ciciollina in Parlamentul Italian , iar cealalta calitate se "regaseste" din plin in fosti parlamentari europeni ca Eba, Gigi Becali ! Intrebarea este de ce Corina Ungureanu , nu vrea sa faca ceea ce se pricepe sa faca mult mai bine ? Este o tipa simpatica, joviala, se exprima usor, dar ar trebui sa se gandeasca la sintagma .." omul potrivit la locul potrivit.." !

spivak
spivak  •  15 Aprilie 2014, 23:35

Dacă poate EBA, de ce nu şi Corina? Să se dezbrace şi o votez imediat.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează