GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  POLITICĂ

Candidat surpriză la şefia Capitalei » Tata Puiu vrea să fie primar!

Anghel Iordănescu va împlini vineri 62 de ani
Anghel Iordănescu va împlini vineri 62 de ani

Articol de - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 aprilie 2012 19:39

Candidatură-surpriză pentru şefia Capitalei la alegerile din iunie: Anghel Iordănescu va participa din partea UNPR.

Anghel Iordănescu a refuzat oferta lui Gigi Becali de a deveni preşedintele Stelei, însă a acceptat-o pe cea a partidului din care face parte, Uniunea Naţională pentru Progresul României, de a participa în cursa pentru şefia Primăriei Capitalei.

Ieri, Iordănescu şi-a lansat oficial candidatura, în aceeaşi zi în care şi primarul în funcţie, Sorin Oprescu, a anunţat că vrea un al doilea mandat. "Sînt foarte onorat să intru în această competiţie. În mod cert mă gîndesc că trebuie să fac totul pentru a arăta bucureştenilor o capitală de care să fie mîndri. Sînt încrezător pentru că, în trecut, ei mi-au mai acordat un mandat, acela pentru echipa naţională, şi cred că nu le-am înşelat aştepările", a spus Iordănescu, care a pledat pentru "o capitală curată, în care să nu mai existe probleme cu transportul şi cu locurile de parcare".

Iordănescu ar putea avea parte de un duel aparte în această competiţie pentru că şi Gigi Becali a anunţat că va intra în cursă pentru a deveni primar al Bucureştiului. Pînă acum s-au mai înscris în lupta pentru alegerile din 10 iunie, printre alţii, Silviu Prigoană şi Irinel Columbeanu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
varanga53
varanga53  •  30 Aprilie 2012, 11:31

Daca bucurestenii nu au minte , sa-l aleaga primar !

kily
kily  •  30 Aprilie 2012, 10:41

sa faca si el, macar, liceul si apoi sa candideze la ceva! sau, sa stea acasa, sa'si numere milioanele de euro...

badeadorian
badeadorian  •  30 Aprilie 2012, 10:09
Postat de 1745flo pe 30 Aprilie 2012, 02:34

Puiu cashcheta, Jiji, Prigoana, Virinel, Oprescu ? sa mi se faca rau, nu alta..., Doamne, ai mila de noi!

Ne meritam soarta , care este .....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează