GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INIMA SPORTULUI

Cele două cartonașe cu autograful lui Haaland au ajuns la Asociația S.O.S. Autism Bihor

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 14:04 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 15:23

Gestul controversat al lui Octavian Șovre, de a-i cere lui Haaland un autograf, are o explicație emoționantă, așa cum Gazeta Sporturilor a dezvăluit în exclusivitate: asistentul român strânge suveniruri de la fotbaliști de top pentru a le dona unui centru pentru terapia adulților care suferă de autism grav.

Cele două cartonașe cu autograful lui Haaland au ajuns în această dimineață la Asociația S.O.S. Autism Bihor. Pe lângă donația pe care Octavian Șovre a făcut-o, pe adresa Asociației au sosit și mai multe tricouri, donate.

Astăzi ne-a onorat cu vizita domnul Octavian Șovre, căruia ii rămânem profund îndatorați pentru sprijinul pe care ni-l oferă. De asemenea au intrat în posesia noastră articolele sportive donate de personalități ale fotbalului, precum și cele doua cartonase semnate de Erling Haaland! Vom reveni cu amănunte pe pagina noastră, legate de organizarea unui eveniment în care acestea vor fi scoase la licitație!
- mesajul postat de Asociația S.O.S. Autism Bihor

Cele două cartonașe cu autograful lui Haaland au ajuns la Asociația S.O.S. Autism Bihor

În perioada următoare, toate tricourile care au ajuns deja la Gazeta Sporturilor, prin intermediul campaniei „Inima Sportului”, vor ajunge și ele la Asociația S.O.S. Autism Bihor. Primii care au făcut gesturi din „Inima sportului”, așa cum se numește și campania recent lansată de Gazetă, au fost Gică Hagi, Mihai Stoica și Marian Copilu.

Toți oferă, prin intermediul GSP, tricouri ale echipelor pe care le conduc, unele cu autografe prețioase. De exemplu, Vasile Maftei a donat Asociației ultimul tricou din cariera de fotbalist: „Cu el m-am retras de la Rapid. Îl donez cu plăcere, e mai bine așa decât să-l păstrez într-un dulap, mă bucur că pot să ajut”.

Toate tricourile care ne sunt oferite de foști fotbaliști, prin intermediul dumnevoastră vor fi scoase la licitație și banii vor fi folosiți pentru acest centru, care e obligatoriu să-și continue existența pentru ca adulții și copiii cu formă gravă de autism să poată avea dreptul la o viață mai bună.
- Simona Zlibuț, președintele Asociația S.O.S. Autism Bihor

L'Équipe, ESPN, Daily Mail, Sky Sport și Fox News au preluat GSP!

Dezvăluirea exclusivă publicată de GSP.RO și de ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, despre scopul caritabil pe care l-a avut gestul lui Șovre, a fost preluată de marile publicații și posturi TV ale Europei, inclusiv de jurnalistul Rob Harris, care a postat primul clipul cu momentul în care asistentul îi cere autograf lui Haaland.

L'Équipe, Reuters, ESPN, Daily Mail, Sky Sport, Fox News, dar și alte publicații din Italia, Anglia, Portugalia, Turcia, Norvegia, Spania și Germania au prezentat informația oferită de Gazeta Sporturilor.

"N-am cuvinte să vă mulțumesc ... În primul rând, fiindcă Gazeta a publicat acea poveste din spatele gestului lui Tavi Șovre. El nu și-a dorit niciodată publicitate, dar în acest mod oamenii au înțeles exact valoarea gestului său. Apoi, mă înclin, în numele meu, dar și al celorlalți părinți, fiindcă încercați să ne ajutați. Pe noi, pe copiii noștri și, evident, centrul unde ei fac terapie", a declarat Simona Zlibuț, președintele Asociația S.O.S. Autism Bihor.

Asociația S.O.S. Autism Bihor
IBAN: RO55RNCB0032073280020001
BCR Oradea

CITEȘTE ȘI:

Cum a fugit Nadia Comăneci din România: „Mă târâsem prin noroi și apă, traversasem garduri de sârmă ghimpată, cu teama că voi fi împușcată în spate”

FCSB, campioană peste tot! 9 concluzii după sezonul regulat al Ligii 1: cine pleacă cu prima șansă în play-off

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează