GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  NORVEGIA

Caz cutremurător! Un arbitru de fotbal păcălea băieți pentru a-i abuza sexual: 470 de victime! A luat 16 ani de închisoare!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2019 13:12

Un caz stupefiant în Norvegia. Un arbitru de fotbal, identificat ca Henrik de anchetatori, în vârstă de 27 de ani, a păcălit, șantajat și agresat sexual băieți și tineri între 9 și 18 ani începând din 2011, a dezvăluit New York Times. În total, 470 de victime.

Acuzatul a fost obligat să plătească victimelor o compensație de 2,6 milioane de euro, cea mai mare din istoria Norvegiei

Individul se prezenta pe rețelele de socializare drept o adolescentă, Sandra sau Henriette, cunoscând sute de persoane din Norvegia, Suedia și Danemarca. Le cerea imagini și filmulețe intime, apoi, șantajându-i că le va face publice pe YouTube, îi abuza. De multe ori, chiar la el acasă, în localitatea Fetsund, la 30 de kilometri est de Oslo.

În cele din urmă, a fost prins, judecat și condamnat la 16 ani de închisoare. Și obligat să plătească o compensație de 2,6 milioane de euro. „Cea mai mare compensație din istoria Norvegiei”, cum a confirmat Christian Lundin, avocatul victimelor.

Citește și:

EXCLUSIV Șoc: a început Negoiță să bage bani la Dinamo! Ce sumă a plătit patronul „câinilor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  02 Iulie 2019, 00:20

A reușit acest *** să abuzeze 470 de victime și la urechile Barnevernet nu a ajuns nimic? Cum așa? Eu știam că urechile Barnevernet sunt foarte sensibile și aud și o pălmuță dată la funduleț propriului copil la tine acasă. Cum de nu a reușit Barnevernet să audă icnetele de durere a 470 de victime? Ce auz selectiv are Barnevernet ăsta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romanderoman
romanderoman  •  01 Iulie 2019, 14:53

Asta e țara ta, Tutzule !

vladutz13
vladutz13  •  01 Iulie 2019, 14:21

Cum nene 16 ani??? Din cauza asta mi se pare mai corect sistemul american unde nu se contopesc pedepsele, poti lua si 10 pedepse pe viata. 470 de abuzuri nene!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează