GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INCIDENT

Caz șocant în familia lui Iosif Rotariu » Fiica fostului fotbalist a fost reținută 24 de ore după ce a agresat o fetiță

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iunie 2018 17:43

Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu este implicată într-un grav scandal după ce ar fi agresat o fetiță de doar doi ani la creșa privată unde lucrează.

Romina Rotariu, 33 de ani, a fost reținută pentru 24 de ore, potrivit unei declarații a Aurorei Voicilă, purtătoarea de cuvânt a Poliției Timiș.

"O îngrijitoare de 33 de ani de la o creşă din Timişoara ar fi agresat un copil de doi ani. A fost reţinută pentru 24 de ore, iar acum este cercetată sub control judiciar pentru purtare abuzivă şi lovire şi alte violenţe", a declarat aceasta, potrivit News.ro.

Iosif Rotariu, tatăl Rominei Rotariu, a confirmat incidentul, dar spune că fiica sa, care are diabet, avea hipoglicemie în momentul în care a agresat fetița la creșă.

"S-a întâmplat în urmă cu două zile. Fetiţa se află la spital, are o atelă pusă la femur.

Fata mea este bolnavă de diabet, avea hipoglicemie. Avea glicemia 50, a luat zahăr şi a făcut 500 glicemia. Practic era inconştientă. S-a făcut reclamaţie, ca la orice caz de genul acesta. Ne pare rău că s-a întâmplat aşa ceva", a declarat Iosif Rotariu, conform sursei citate.


Romina Rotariu / Sursă foto: Facebook Romina Rotariu

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
138672209828437
Gelu Oanca  •  29 Iunie 2018, 13:05

Daca are hipoglicemie sa stea acasa, sa nu mearga sa omoare copii la cresa.

para.para
para.para  •  28 Iunie 2018, 19:28

"Fata mea este bolnavă de diabet, avea hipoglicemie. Avea glicemia 50, a luat zahăr şi a făcut 500 glicemia. Practic era inconştientă." - indiferent cine este tatal, intrebarea fireasca este urmatoarea: In ce baza legala, aceasta tanara a fost angajata pe post de ingrijitoare la cresa? Bine ca nu s-a intamplat nimic mai grav in periada cat ea era inconstienta.

antalmihai
antalmihai  •  28 Iunie 2018, 19:27

da... putea sa o omoare... avea hipoglicemie...care i problema???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează