GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SIBIU

Caz straniu în Sibiu: de ce a rămas fără permis un șofer de autobuz » Vi se pare o decizie corectă?

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 12:38

Unui șofer de autobuz din Sibiu i-a fost suspendat permisul de conducere pentru că, practic, a evitat un accident rutier. În momentul în care acesta a frânat brusc, pentru a nu se ciocni de un microbuz, un pasager în vârstă s-a dezechilibrat și a căzut.

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiaza, 7 septembrie, în stația „Cimitir” din Sibiu. Ușile autobuzului doar ce se închiseseră, iar șoferul se pregătea să părăsească stația cu alveolă, situație în care mijlocul de transport în comun are prioritate în fața celorlalți participanți la trafic.

Cu toate acestea, Mihai Rădeanu – conducătorul autobuzului – susține că patru autoturisme au trecut pe lângă el, fără a-i oferi ocazia să revină pe banda întâi.

Șoferița unui al cincilea vehicul, un microbuz de Germania, părea dispusă să-i acorde prioritate, însă aceasta ar fi accelerat în momentul în care autobuzul începuse să se strecoare pe prima bandă de circulație.

TOT CAZUL PE AUTO-BILD.RO. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
3665864030160887
Costy Dumitru  •  08 Februarie 2021, 04:47

Hai sa fim seriosi, in primul rand nu scrie nicaeri ca autobuzul are prioritate la iesire din statie cu alveola, au doar niste aptipilduri lipite ca ar trebui sa ii oferi prioritate, iar fememeia cu microbuzul de germania nu putea sa accelereze de la 0 la 100 kmh in 2 secunde, avem si noi la bucharest soferi dastia cartofari de la stb

305457553261788
Leo Dinu  •  10 Septembrie 2019, 12:54

Hai sa mai scriem/inventam ceva minunatii despre orasul presedintelui! Soferul a fost amendat, de aici pana la ramanerea fara permis… cred ca nu ar strica ceva studii care sa fie in legatura de domeniul de activitate!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează