GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

Ce le mai trece unora prin cap: Benfica a lansat o colecţie de prezervative :D

Așa arată prezervativele originale SL Benfica
Așa arată prezervativele originale SL Benfica

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2011 21:44

Benfica Lisabona, adversara Oţelului Galaţi în grupa C a Ligii Campionilor, a lansat, vineri, o colecţie de 12 prezervative "cu ambalaje originale şi distractive", în colaborare cu firma Creative Condom, informează site-ul oficial al clubului portughez. 

"Colecţia este un angajament clar pentru diferenţiere şi un produs inovator de marketing, care este unic în lume. O propunere atractivă şi originală, creată pentru a fi completă, distractivă şi atractivă", se arată într-un comunicat al grupării lusitane, în care sunt menţionate detalii venite de la producător. 

"Cea mai bună apărare este să joci în atac", este unul dintre mesajele aflate pe ambalajele prezervativelor. 

Directorul de marketing al clubului Benfica, Jose Simao, a calificat colecţia de prezervative drept "un produs modern şi atractiv". 
Oţelul Galaţi şi Benfica s-au întâlnit în etapa a doua a grupei C a Ligii Campionilor, la 27 septembrie, la Bucureşti, când lusitanii s-au impus, scor 1-0. Returul va avea loc la 7 decembrie, la Lisabona.

Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
werdy
werdy  •  19 Noiembrie 2011, 09:18

..................................numa bine , poulele le gasesc in mirifica romanie care are inflatie de asa ceva ..................................

xstream
xstream  •  19 Noiembrie 2011, 06:24

:)) te aprob doar pe jumatate, lasa dinamo in pace si mai bine ai directiona o catre cioban

costin_st55
costin_st55  •  18 Noiembrie 2011, 22:27

cel mai nou si mai bun site pentru facut cu doar cateva clicuri pe zi poti face 1-2$ pe saptamana!! plus daca te inscri de pe acest link ://www.affiliabux.com/?ref=costin55 primesti 1 dolar bonus la inscriere !!!bafta!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează