DIVERSE  ·  ANGLIA

Cea mai mare înfrângere pentru Ryan Giggs » Galezul urmează să piardă jumătate din avere!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat marti, 11 aprilie 2017 11:23

Succesul răsunător din teren în tricoul lui United pentru Ryan Giggs, 43 de ani, nu a continuat și în viața privată. Fostul fotbalist se află în plin proces de divorț de soția sa, Stacey.

Nenumăratele relații extraconjugale de care este acuzat îl vor costa scump pe fostul mijlocaș, acesta urmând să piardă nu mai puțin de 20.000.000 £ în favoarea soției sale. 

Cei doi s-au căsătorit în 2007, având doi copii împreună. În ciuda umilinței la care a fost supusă de Giggs, dar și de presa tabloidă din Marea Britanie, soția galezului s-a despărțit definitiv de acesta abia la începutul lui 2017, după ce l-a surprins flirtând cu o chelneriță.

Scandalul dintre Stacey și Giggs a început în urmă cu 5 ani, atunci când s-a descoperit că fostul fotbalist avea o aventură secretă cu vedeta TV Imogen Thomas. Ba mai mult, galezul a fost implicat într-o relație de 8 ani cu soția fratelui său pe care a lăsat-o chiar însărcinată.

168 de goluriîn 963 de meciuri a bifat Ryan Giggs în tricoul lui Manchester United

În 2014, anul în care Giggs s-a retras și a devenit antrenorul secund al "diavolilor", tatăl fostului mijlocaș a recunoscut că nu înțelege cum pot avea încredere jucătorii lui United în Ryan după tot ce i-a făcut fratelui său, Rhodri.

sursa: mirror.co.ukO perioadă Valentina Pelinel și Mihaela Borcea nu și-au vorbit deloc. Acum, prima soție a lui Cristi Borcea a făcut un gest total neașteptat
Libertatea
Comentarii (1)
balauru48  •  11 Aprilie 2017, 14:21

Ce caracter de ****************** poate avea ****************** de giggs. Cum sa-i faci asa ceva fratelui tau??? Ptiu satana!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1