GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GALĂ

Cei mai buni luptători din Europa vor fi premiaţi, vineri, la Gala Premiilor Internaţionale Superkombat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 14:13

Cei mai buni luptători ai sezonului 2014 în Europa vor fi desemnaţi vineri seară, de la ora 20:00, la centrul de evenimente Ambasad'Or din Otopeni, cu ocazia Premiilor Internaţionale Superkombat, eveniment găzduită în cadrul conceptului Celebrity Awards by Luxury Events.

Invitatul special al galei va fi actorul Tolgahan Sayışman, unul dintre cei mai populari bărbaţi din Turcia, asta după ce în trecut staruri de la Hollywood precum Erika Eleniak sau Costas Mandylor au venit la Bucureşti să promoveze evenimentele puse în scenă de Eduard Irimia.

Cele mai importante patru categorii sînt cele care desemnează luptătorul anului, cel mai spectaculos KO, cel mai bun meci din 2014 şi debutantul anului. Printre sportivii români nominalizaţi se numără Cătălin Moroşanu, Andrei Stoica, Amansio Paraschiv şi Raul Cătinaş, în timp ce numărul ţărilor din care provin participanţii este de 25.

De asemenea, vor fi acordate premii şi pentru cei care au contribuit de-a lungul anului pentru ca Superkombat, promoţia lansată în România în 2011, să devină lider la nivel european în organizarea galelor de kickbox profesionist.

"Datorită asocierii cu un alt brand, Celebrity Awards, evenimentul va fi o adevărată gală la care vor fi prezente personalităţi din toate domeniile, începînd de la lupte, normal, şi pînă la medicină, modă sau muzică", a declarat Eduard Irimia, preşedintele Superkombat.

Starul turc Tolgahan Sayışman va înmîna premiul pentru cel mai bun luptător al anului. Invitat special la evenimentul de vineri, Sayışman (32 de ani) este unul dintre cei mai populari actori din Turcia, iar în 2005 a fost desemnat cel mai frumos bărbat din lume în cadrul celebrului concurs Manhunt International.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează