GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TOP

Cei mai cautăţi sportivi pe internet: un fost pilot de Formula 1 şi un fotbalist în activitate

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 22:43

Fostul pilot german Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial la Formula 1, Cristiano Ronaldo, fotbalistul portughez al lui Real Madrid, şi Leo Messi, rivalul său argentinian de la FC Barcelona, sînt sportivii cei mai căutaţi pe Yahoo, potrivit datelor oferite de acest motor de căutare.

Lider în acest top este Schumacher, care pe 29 decembrie 2013 a suferit un grav accident cînd schia în Alpii francezi şi a fost în comă într-un spital din oraşul francez Grenoble pînă în luna iunie. În prezent, el urmează un tratament de recuperare. Pe locul doi se află Cristiano Ronaldo, golgeterul campionatului Spaniei şi candidat pentru a obţine a treia oară Balonul de Aur.

Pe locul trei este Leo Messi, cu un randament mai slab în acest an. Pe poziţia a patra este tot un nume legat de Barcelona, Tito Vilanova, fostul antrenor al catalanilor, care a decedat în acest an după o lungă luptă împotriva cancerului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează