GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SANCȚIUNE

După Lăcătuș, și Marica a rămas fără permis: „Persoana în cauză a fost sancționată”

Ciprian Marica va fi „pieton” 30 de ziel / Sursă foto: Facebook
Ciprian Marica va fi „pieton” 30 de ziel / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 20:52 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 02:14

La două zile după ce Marius Lăcătuș a rămas fără permis de conducere, și Ciprian Marica, acționar minoritar la Farul, le-a „predat” poliștilor carnetul. 

Fostul atacant al primei reprezentative a comis-o în dimineața zilei de duminică, a trecut pe culoarea roșie a semaforului într-o intersecție din Capitală. El nu deținea asupra sa nici actele solicitate, astfel că polițiștii nu l-au iertat, notează Orange Sport.  

Marica a rămas fără permis pentru 30 de zile și, pe deasupra, a fost sancționat cu o amendă contravențională în valoare de 1.440 de lei.

Ciprian Marica a rămas fără permis pentru 30 de zile

„La data de 08 octombrie a.c., în jurul orei 10.50, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza Sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 38 de ani, care nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric şi nu avea asupra sa documentele prevăzute de legislaţia în vigoare.

În acest context, persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 1450 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile”, au transmis reprezentanții Brigăzii Rutiere București, conform sursei citate. 

Marius Lăcătuș a rămas fără permis! Cum s-a întâmplat acest lucru
PEDEAPSĂ
Marius Lăcătuș a rămas fără permis! Cum s-a întâmplat acest lucru

Dimineața oprit în trafic, după-amiaza iritat la meci

Ciprian Marica a postat un mesaj acuzator la adresa arbitrului Andrei Chivulete, chiar în timpul meciului Oțelul - Farul, scor 0-1, din runda cu numărul 12 a Superligii.

Farul a cerut o lovitură de la 11 metri în minutul 25 al deplasării de la Galați. Angajat ideal de Budescu, Louis Munteanu a scăpat singur spre poarta lui Dur-Bozoancă. Chiar în momentul șutului, atacantul Farului a fost bruscat de Andrei Rus. Fundașul Oțelului a pus ambele mâini pe spatele lui Munteanu.

Andrei Chivulete, aflat la peste 20 de metri de fază, a lăsat jocul să meargă, în ciuda protestelor vehemente ale „marinarilor”. Louis Munteanu a fost cel mai vehement. S-a prăbușit în careu, a ridicat brațele și a strigat spre „central”.

Ciprian Marica, oficialul grupării de la malul Mării, a avut altă opinie. La câteva minute distanță, a postat pe contul personal de Instagram: „Nea Chivulete, dacă îți dau un brânci tu mai poți să fluieri?!”.

VIDEO Titi Aur explică ce e regula fermoarului: „Ar trebui învățată în școlile de șoferi”

Citește și alte știri de actualitate: 

Marius Lăcătuș a rămas fără permis! Cum s-a întâmplat acest lucru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  09 Octombrie 2023, 07:58

E haos total in circulatie.

ssLazio
ssLazio  •  08 Octombrie 2023, 23:59

Astept stiri de genul: ''Lui Raduciou i s-a ars un bec led'', ''Filipescu a aruncat 2 cutii cu lapte expirat'' sau ''Miu vinde treninguri originale, doar masura L''.

elgabri
elgabri  •  08 Octombrie 2023, 22:37

Isi juca la permisul la pariuri halal cocalar de 2 lei !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează