GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DIVERSE

Cîştigurile lui Becali au scăzut: "Nu mai merge acum cu ia terenul, dă terenul" » Cît cîştigă patronul Stelei la o afacere

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 februarie 2013 10:36

Gigi Becali a acordat un amplu interviu pentru imopedia.ro în care a vorbit despre piaţa imobiliară din România.

Cunoscut şi pentru vînzarea terenurilor din România, patronul Stelei a explicat care este singurul segment care va fi profitabil în piaţa imobiliară din ţară: "Terenurile se vînd şi acum în zonele bune. Singurul lucru care merge şi nu va muri niciodată este construcţia de case ieftine. Statisticile arată că nu sînt suficiente locuinţe, oamenii trebuie să stea undeva, nu pot sta şapte perechi într-o casă.

Astfel, singurul segment care merge şi va merge întotdeauna şi va aduce cîştiguri va fi construcţia de case, dar cîştigurile să nu fie ca până acum. Nu mai investeşti zece milioane  euro şi câştigi douăzeci, acum investeşti zece milioane şi câştigi 11,5 milioane euro. Câştigi 15%, maximum 20%, într-un an, eu zic că este normal aşa, cum este peste tot în lume", a spus Becali în imopedia.ro.

Gigi Becali consideră că piaţa imobiliară de pînă în 2008 a fost anormală: "Piaţa imobiliară din România este la fel ca în toată lumea, dacă cineva vrea ceva, cumpără. Aşa este piaţa imobiliară!  Ce s-a întîmplat pînă în anul 2008 pe piaţa imobiliară, a fost anormal.

Uşor, uşor, se va îndrepta spre normalitate. În cinci-şase ani, vom ajunge acolo. Acum este drept că este o piaţă imobiliară îngheţată, dar dacă economia începe să crească, vor începe şi oamenii să investească, iar peste patru-cinci ani va fi ceva normal. Pînă acum lucrurile mergeau simplu pe piaţa imobiliară, ia terenul, dă terenul. Cînd va creşte economia începe să se mişte şi piaţa imobiliară, atunci încep oamenii să caute terenuri, să cumpere 5 ha, 7 ha, în funcţie de proiect şi să construiască şi apoi, să vîndă pentru a face bani. Totuşi, în momentul de faţă nu se merită", a declarat patronul Stelei pentru imopedia.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
jalemare
jalemare  •  20 Februarie 2013, 11:34
Postat de ovidiu_3003 pe 20 Februarie 2013, 10:49

Acest oligrofen stie el cum o sa mearga treburile in Romania ...Daca va luati dupa el in afaceri ajungeti de Ripa...

a dezvoltat Avicola Iasi, Arcomul, cam tot ce i-a trrecut prin mana :)) e in masura sa dea sfaturi :))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Februarie 2013, 10:49

Acest oligrofen stie el cum o sa mearga treburile in Romania ...Daca va luati dupa el in afaceri ajungeti de Ripa...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează