GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Claudiu Niculescu, poveste savuroasă cu Giani Kiriță: „Să vă zic ce mi-a adus în cameră și ce i-a ordonat”

Giani Kiriță i-a adus un câine rotweiller în cameră, lui Claudiu Niculescu. Sursă foto: kanald.ro
Giani Kiriță i-a adus un câine rotweiller în cameră, lui Claudiu Niculescu. Sursă foto: kanald.ro

Articol de - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 13:30

Este deja cunoscut faptul că Giani Kiriță (43 de ani) este un personaj aparte din fotbalul românesc. Claudiu Niculescu (43 de ani), fost coleg cu acesta la Dinamo, a fost la GSP Live în această dimineață și a povestit două episoade amuzante cu fostul fundaș. 

În direct la GSP Live, fostul atacant a rememorat două dintre cele mai tari povești pe care și le-a amintit cu Giani Kiriță: cum au fost prinși de antrenor cu clătitele pe piept și cum l-a ținut în „marcaj” câinele fostului fundaș.

„Nu știu ce să spun pentru că sunt multe, am trăit perioade și perioade. Din 2001 până în 2003 am avut o gașcă, eram foarte apropiați. Cu Giani Kiriță sunt foarte multe întâmplări atât de hazlii. Stăteam cu el în cameră la Săftica, în cantonament, și acolo era încă unitate militară. 

Bucătarul nostru avea ajutoare doi soldați în termen și după cină ne mai era foame, când nu ne plăcea ce era la masă, noi mai dădeam câte 50 de lei unui soldat să ne aducă prin spate vreo 7-8 clătite. Odată ne-a prins nea Ion Marin, el era antrenor atunci, cu farfuria pe piept. Stăteam înveliți în pătură și țineam farfuriile cu clătite pe piept, eram plini de dulceață pe la gură”, povestește Niculescu.

VIDEO Niculescu, amintiri amuzante cu Giani Kiriță

Kiriță i-a adus un rotweiller în cameră

În continuare, Niculescu a povestit la GSP Live un alt episod foarte comic, cu cel mai bun „fundaș” pe care l-a întâlnit.

„Tot cu Giani am avut una când a venit cu câinele în cantonament. Avea un rottweiler superb, l-a adus în camera noastră și i-a dat comandă câinelui să nu mișc eu deloc. Dacă mă crezi, vreo trei ore nu am clipit! Dacă mișcam un deget începea să mă mârâie. Sunt foarte multe întâmplări cu el, dar nu-mi aduc aminte multe dintre ele”. 

„Giani avea o nebunie, știa să facă o atmosferă extraordinară. În schimb, când intra la antrenament se transforma complet, îmi băga niște tălpi și îmi dădea niște coate în cap «Bă ești nebun? Stăm în cameră, suntem prieteni» «Taci din gură că te mănânc». Dar foarte serios. La meciuri și antrenament se transforma, nu conta că ești prieten. Dacă jucătorii din ziua de azi ar avea măcar jumătate din răutatea lui pe teren și la meci, fotbaliștii români ar fi mult mai sus decât sunt acum”. -Claudiu Niculescu, fost fotbalist

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Dezvăluiri la GSP Live. Care a fost secretul faimosului cuplu N&D: „Ne simțeam, nu trebuia să vorbim, nu trebuia să ridicăm privirea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
creeperno999
creeperno999  •  29 Aprilie 2020, 22:58

Poza e din exatlon

Vezi toate comentariile (1)
Comentează