GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DELEGARE

CM U17 // Istvan Kovacs pleacă în Brazilia! Decizia luată de UEFA în privința arbitrului din Carei

Articol de GSP - Publicat marti, 27 august 2019 17:14

Istavan Kovacs a primit o veste excelentă la început de săptămână! FIFA a anunțat lista arbitrilor care vor oficial la CM U17, ce va avea loc în Brazilia, în perioada 26 octombrie - 17 noiembrie, iar numele arbitrului român se regăsește pe document.

Țara noastră va fi reprezentantă de Istvan Kovacs, central, care îi va avea în brigada sa și pe arbitri asistenți Vasile Marinescu și Mihai Artene

Kovacs a fost prezent în această vară la turneul final al EURO U21, acolo unde a arbitrat două meciuri, ambele în faza grupelor, meciul de debut al Europeanului, Polonia – Belgia, și partida Germania – Serbia. 

Echipele calificate la CM U17

Grupa A: Brazilia, Canada, Noua Zeelandă, Angola 
Grupa B: Nigeria, Ungaria, Ecuador, Australia 
Grupa C: Coreea, Haiti, Franța, Chile 
Grupa D: SUA, Senegal, Japonia, Olanda 
Grupa E: Spania, Argentina, Tadjikistan, Camerun 
Grupa F: Italia, Mexic, Paraguay, Insulele Solomon

Campioana en titre U17 este Anglia.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
idi53
idi53  •  27 August 2019, 21:29

Dupa un asemenea arbitraj ca cel de ieri ,Kovaci chiar merita sa plerce in \Brazilia sa mai distruga si alte meciuri si atunci cei de la FIFA poate-si vor daseama de NON valoarea lui!

2415224811867289
Jianu Florin  •  27 August 2019, 20:53

incredibil ce 11 metri a dat pentru hermanstad.....chiar nimeni din federatie nu a vazut faza ? si tot meciul a impins de la spate pe sibieni....jucatorul cu nr 12 de la sibieni a faultat de 16 ori tot meciul...3-4 chiar faulturi dure..si nu a primit un galben......sunt din Moreni si am vazut multe arbitraje de genul la viata mea...si stiu cand un arbitru trage cu o echipa anume...kovacs asta a tras cu sibienii intr-un fel anume....chiar mai rau decat o faceau arbitrii in anumite meciuri pentru Flacara Moreni pe vremea lui Ceausescu...........PS. Flacara Moreni a promovat in divizia A numai cu jucatori din Moreni...jucatori care seara mergeau la discoteca sau la nunta si dimineata castigau cu 5-0 in deplasare.....fara sa fie ajutata cumva...

calinescu_
calinescu_  •  27 August 2019, 18:03

AM VAZUT IERI UN ARBITRU DE ANA A TREIA ....!!! 11M LA SORESCU SI ROSU PENTRU SIBIU EL DA CARTONAS PT SIMULARE LA DINAMO , IAR DEPOSEDARE DE MANUAL LA MIHAI POPESCU EL DA 11M PT SIBIU...!!!! CAM NOTA 3....!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează