DIVERSE  ·  DOSARUL TRANSFERURILOR

Comentariu emoţionant al unui fost jurnalist, după decizia din Dosarul Transferurilor: "Fără o ţară de patos nimic nu s-ar mişca. Mulţumesc, Tolo, mulţumesc, GSP!"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 martie 2014 17:57

Mihai Brezeanu, fost jurnalist al Gazetei, actualmente gazda unui blog de teatru, a postat un comentariu emoţionant pe blog-ul personal, după decizia din Dosarul Transferurilor.

"Portiuni din .ro sunt cvasi-blocate. gsp-ul, hotnews-ul, prosportul aproape ca nu mai fac fata traficului. Cifrele se asaza rand dupa rand, toate cu acelasi sufix: “cu executare”. Oamenii care au dominat fotbalul romanesc in primele doua decenii de dupa Revolutie intra la puscarie. De ce?

Pentru ca o echipa de jurnalisti (Gazeta Sporturilor) condusa de Catalin Tolontan a avut curajul, inteligenta si rabdarea sa documentaze o investigatie care a dus, acum ani multi, la deschiderea unui dosar penal.

Pentru ca, dupa ani de ezitari, decizii curajoase, decizii sulfuroase, amanari, reveniri, ironii, replieri, cativa procurori si cativa judecatori au avut curajul, inteligenta si rabdarea sa acuze, sa judece si sa dea un verdict final.

Nu, acesta nu e fenomen normal intr-o tara normala. E mai mult decat atat. E un cutremur care izbeste sportul cel mai iubit dintr-o tara si fenomenul social cu cel mai impact popular. E o sanctiune dura impotriva unor oameni care si-au etalat zeci de ani insemnele puterii in mod ostestantiv si, cel mai adese, imoral.

Citeşte aici restul comentariului!Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (2)
zeusdinolimp  •  05 Martie 2014, 01:05

Cam pompos.Rezum eu,daca-mi permite-ti.Fiecare si-a gasit locul cuvenit.Cu alte cuvinte,normalitate....

bogdangogot  •  04 Martie 2014, 19:42

frumos spus...

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1