GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CAMPANIE

Continuă campania pentru Imre Janko » Zeci de sportivi și-au donat echipamentele: Halep, Hagi și Chipciu printre cei mai implicați

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 18:49

Numeroase personalităţi ale sportului sunt alături de antrenorul braşovean Imre Janko, după ce acesta a suferit un accident tragic la Constanţa. În tragedia de pe centura ocolitoare a Constanţei, pe 3 august, și-a pierdut viaţa soția lui, Elena Janko, pasageră pe scaunul din dreapta al autoturismului.

Soţului ei, Imre, aflat la volan, i-a fost amputat un picior şi se află de o lună în spital, sperând că medicii vor reuşi să i-l salveze pe cel de-al doilea. Pentru asta are nevoie de bani.

Are parte de un sprijin important din partea multor personalități din fotbal.

Proteza de care are nevoie Imre costă 10.792,65 euro, la care se mai adaugă încă 1.000, cost pentru recuperarea după protezare. Până în prezent s-au strâns în jur de 8000 de euro.

Turneu caritabil + o seară specială

În perioada 1-3 decembrie, Clubul Sportiv Junior Brașov și câțiva prieteni ai lui Imre organizează un turneu caritabil. Pe lângă acest turneu se va încerca organizarea unei seri speciale la care să fie scoase la licitație mai multe obiecte prețioase.

- Racheta primită de la Simona Halep
- Tricoul lui Marian Ivan de la CM 1994
- Tricourile lui Alex Chipciu, Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Ramona Farcău, Eden Hazard și Ciprian Tătărușanu

Alex Chipciu este unul dintre cei mai implicați oameni în această campanie, alături de Florin Milășan, Ionuț Rus, Bogdan Gombos. De asemenea, clubul de handbal Corona Brașov a avut și el o implicare majoră.

Cei care doresc să doneze, o pot face în cele două conturi deschide pe numele mamei lui Imre, Janko Zamfiriţa.
Lei: RO29BRDE080SV62002720800
Euro: RO73BRDE080SV62002810800

Ce tricouri au fost vândute până acum + ce mai urmează: 

 tricouri vandute

tricou1

tricou2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1337360372960716
Bogdan Preda  •  01 Noiembrie 2017, 22:19

Stie careva cum participam.la licitație.online sau oricum..?

doru_bcr
doru_bcr  •  01 Noiembrie 2017, 20:08

vorbiti cu Pancu , Nico si ceilalti rapidisti sa doneze si ei tricouri...sigur se vor da sume frumoase pe ele...eu personal pe un tricou al lui Herea din EL am dat 800 lei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează