DIVERSE  ·  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Mărturia portarului italian care joacă în România: „Familia mea e închisă de două săptămâni” + „Știu cine a fost pacientul zero”

Sambata, 14 Martie, 10:27

CORONAVIRUS. Alessandro Caparco (36 de ani), portarul italian care joacă în România încă din 2010, în prezent la Dunărea Călărași, a vorbit în această dimineață despre situația dramatică cu care se confrută țara natală din cauza epidemiei de coronavirus. 

„Familia mea e închisă în casă de mai bine de două săptămâni. Spre exemplu, la un magazin nu pot fi mai mult de 5 oameni în același timp pentru a nu fi contact foarte mare între persoane.

Nu poți să pleci dintr-un oraș în alt oraș. Se lucrează din casă, absolut nimeni nu se mai duce la muncă. Ai mei n-au fost diagnosticați. Toți sunt ok”, a declarat goalkeeper-ul, a cărui familie se află la Torino. Acesta a vorbit apoi despre modul în care s-a răspândit virusul.

A fost un medic invitat la o emisiune și a spus că boala a pătruns în Italia printr-un pacient zero, un neamț. Lucra cu chinezii și a transmis virusul în zona Lomabrdia”, a mai spus Caparco, la TV Digi Sport.

Italia e țara europeană cu cele mai mari probleme cauzate de coronavirus. Până azi erau confirmate peste 17.660 de cazuri de coronavirus, 1.266 de oameni pierzându-și viața. 

Sportul italian, închis

Italia este în stare de urgență, iar toate competițiile sportive au fost suspendate. Numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 în rândul sportivilor crește de la o zi la alta. Sampdoria este cea mai lovită formație din Serie A, cu 5 cazuri confirmate. Daniele Rugani, de la Juventus, și Dusan Vlahovic, de la FIorentina, au fost la rândul lor diagnosticați cu coronavirus. 

VIDEO // Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » Oamenii fac un gest senzațional în fiecare seară

Vezi și: Doi frați sunt ultimii condamnați la moarte din Europa. Ireal ce i-au făcut profesoarei lor! „Când judecătorul a citit verdictul, toată lumea a aplaudat„

Libertatea

Comentarii (6)

robby73  •  14 Martie 2020, 15:11
Postat de Valentin Eureddog pe 14 Martie 2020, 14:49

germania a avut primul caz in 24 ianuarie,dar a tinut totul ascuns

Presa internațională spune că în 24.01 au fost depistați 3 cazuri de coronavirus în Franța. Deci cunoști diferența dintre Franța și Germania? Și nu a ascuns nimeni nimic.

robby73  •  14 Martie 2020, 15:03
Postat de Valentin Eureddog pe 14 Martie 2020, 14:49

germania a avut primul caz in 24 ianuarie,dar a tinut totul ascuns

Teoria conspirației! Doar nu te așteptai să recunoască italienii ce *** au făcut? La final, ca de obicei, neamțul cel rău e devină. Cele mai multe cazuri de infecție în Germania sau întâmplat după concediul în tirolul de sud. În fine, eu sper să se caute sfârșitul și nu începutul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Valentin Eureddog  •  14 Martie 2020, 14:49

germania a avut primul caz in 24 ianuarie,dar a tinut totul ascuns

Vezi toate comentariile (6 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Fotbal, Amical

Dinamo - Rapid

Netelevizat
17:00 Snooker

Liga Campionatului

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Fotbal, Reluare

90 de ani de La Liga

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Express

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1