GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

Craiova îi cere din nou socoteală public lui Sandu: "Cînd au decis oamenii lui Piţurcă de ce n-aţi luat măsuri?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2011 16:39

Oltenii au reacţionat astăzi printr-un comunicat oficial în urma punctului de vedere al preşedintelui FRF, Mircea Sandu, intitulat "Adresaţi-vă neîntîrziat instanţelor" şi postat ieri pe site-ul oficial al Federaţiei.


Redăm integral mai jos comunicatul semnat U Craiova:

"În urma punctului de vedere al presedintelui FRF, Mircea Sandu, FC Universitatea Craiova face urmatoarele precizari si adreseaza public presedintelui FRF cateva intrebari, in incercarea de a a-i reimprospata memoria:

In punctul sau de vedere, Mircea Sandu afirma: "În calitate de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, mă alătur acestui demers, menit, sper, să contribuie la asanarea sportului nostru. Drept care lansez un apel public tuturor celor care au apărut, în ultima vreme, cu asemenea luări de poziţie, solicitându-le, mai ales dacă există dovezi în sprijinul respectivelor afirmaţii, să se adreseze neîntârziat instanţelor sportive şi organelor judiciare, furnizând toate dovezile pe care le deţin. Procedând astfel, nu ar face altceva decât să sprijine procesul de însănătoşire a climatului din fotbalul nostru, redându-i imaginea, credibilitatea şi perspectivele."

Domnule presedinte al FRF, prin adresa inregistrata la FRF sub nr 1957/12.07.2011, depusa direct la Secretariatul Cabinetului dumneavoastra, atat catre dumneavoastra cat si catre Comitetul Executiv al FRF, FOTBAL CLUB U CRAIOVA va punea la dispozitie 35 de dovezi clare prin care 2 dintre membrii CNSL a FRF, MANU GABRIEL – presedinte si DUTU-BUZURA ANDREI – membru, se dovedeau a avea legaturi stranse, in ultimii 8 ani de zile, cu PITURCA VICTOR, prin diverse imputerniciri si reprezentari in instantele civile de judecata! Avand in vedere litigiul dintre FC UNIVERSITATEA CRAIOVA si PITURCA VICTOR, prin care CNSL a FRF a obligat fraudulos FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA la plata a 6.964.893 euro catre PITURCA VICTOR, va reiteram ca, prin aceste legaturi dubioase, se incalca flagrant normele legislative in vigoare dar si Articolele 27.3, 27.5, 27.6, 27.7 si 27.9 din RSTJF si va solicitam sa demarati de urgenta procedurile legale care se impun!

Mai mult, Gabriel Manu, presedintele CNSL a FRF, il reprezenta in civil pe PITURCA VICTOR inclusiv in timpul litigiului nostru de la CNSL, sfidand normele de baza ale unui stat de drept!

Drept pentru care, va solicitam public domnule presedinte al FRF si membru in Comitetul Executiv al UEFA, sa ne spuneti: de ce nu ati raspuns in niciun fel adresei noastre? Nu cumva raspunsul dumneavoastra si al Comitetului Executiv la adresa noastra a venit 8 zile mai tarziu, cand ati decis, atat prin votul dumneavoastra, cat si al celor (deocamdata doar) doi incatusati, excluderea clubului nostru?!

In al doilea rand, domnule (inca) presedinte al FRF, nu citim bine?! Cereti public membrilor FRF sa se adreseze instantelor?! La doar doua luni distanta dupa ce ati exclus FC UNIVERSITATEA CRAIOVA pentru ca s-a adresat instantelor, deoarece FRF nu a luat NICIO MASURA fata de dovezile prezentate de noi?! Incitati la incalcarea Statutului, domnule presedinte! Sa nu cumva sa va excluda FIFA si UEFA!

Va intelegem starea emotionala instabila care va domina in aceasta perioada tulbure, dar, totusi, asteptam un raspuns de la dumneavoastra. Pentru ca oricum, in viitorul apropiat tot il veti da. Procurorilor si instantelor de drept comun".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
autentificatu
autentificatu  •  01 Octombrie 2011, 05:30

Constitutia Romaniei, Cap. I, Art.21: "Accesul liber la justiţie (1) Orice persoană se poate adresa justiţiei pentru apărarea drepturilor, a libertăţilor şi a intereselor sale legitime. (2) Nici o lege nu poate îngrădi exercitarea acestui drept. " Un regulament (sportiv sau de orice alta natura) care spune (sub orice forma) ca nu ai dreptul sa te adresezi unei instante civile, incalca grav Constitutia Romaniei. Se vede treaba ca prea putini diriguitori din tara asta inteleg sensul statului de drept.

stiintza4ever
stiintza4ever  •  30 Septembrie 2011, 21:11

Suporterii craiovei nu comenteaza acest articol. Ei asteapta ca FRF sa continue distrugrea U Craiova ca sa poata sa dea vina pe Mititelu. E mai la indemana si pe undeva mai olteneste asa ;)

bailesteanul
bailesteanul  •  30 Septembrie 2011, 20:57

sanducule zilele sunt numarate,nu te-ai dus la DNA lasa bai ca au sa vina ei la tine cu niste catuse,esti bolnav,de ce nu raspunzi la ce te intreaba toti olteni CE AI AVUT CU CRAIOVA?,vezi ca mitica se tine bine,dar tu ce ai ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează