GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AVERE

Cum a făcut Gigi Becali primul milion de dolari? Dezvăluire fabuloasă: „Am descărcat banii în curte, mi-era teamă să nu plouă și să-i ude” + Ce poreclă avea în Pipera

Becali a povestit cu minuțiozitate din ce a făcut primul milion de dolari +44   FOTO
Becali a povestit cu minuțiozitate din ce a făcut primul milion de dolari

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 decembrie 2020 09:58 / Actualizat sambata, 26 decembrie 2020 10:40

Gigi Becali se numără printre cele mai cunoscute figuri publice din România, patronul de la FCSB având un istoric controversat pe scena sportivă și politică autohtonă

Totuși, nu mulți cunosc povestea primului milion de dolari făcut de miliardarul din Pipera. Libertatea publica în urmă cu mai mulți ani ce spunea Gigi Becali despre propria avere, dar și relatarea interpretului machedon Gicu Coadă, unul dintre prietenii de nădejde ai lui Becali. 

Gicu Coadă: „De Becali nu se lua nici Miliția, nici Securitatea”

„Îi plăcea să petreacă, să se simtă bine şi să cheltuiască bani. Nu se lua de el nici Miliţia, nici Securitatea, pentru că toată lumea ştia că este băiatul lui nea Tase, de la care cum­pă­rau brânză, iaurt şi miei. 

Știa să se distreze şi îşi dorea să fie cel mai cel. Din acest motiv şi-a şi cumpărat Maybach-ul şi Pala­tul, ca să aibă maşina şi casa mai mari şi mai valoroase decât ale vărului său, cu care s-a aflat în competiţie tot timpul”, a spus Gicu Coadă, conform sursei citate.

Gigi Becali, despre afacerea lui cu blugi și tricouri importate din Turcia

„Când toată lumea se ducea la turci să ia două-trei perechi de blugi, eu aduceam cu tirurile. Îi băgam direct în angrouri, iar banii îi primeam pe loc. Nu mă interesa pe mine dacă se vindeau sau cât timp le trebuia pentru a scăpa de marfă. Aduceam şi 10 tiruri de blugi pe săptămână. Banii îi rulam în fiecare zi. 

Pentru că nu aveam unde să bag toţi banii, i-am descărcat în curte. Apoi, m-am dus în casă, am luat o folie de celofan şi i-am acoperit, pentru că îmi era teamă să nu plouă peste noapte şi să-i ude. Cred că în total, transformaţi în valută, erau acolo 1.000.000 de dolari”, a declarat Becali în 2008, conform Libertatea. 

FOTO Gigi Becali, imagini spectaculoase din timpul domniei la FCSB

Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
+40 FOTO

VIDEO Gigi Becali a explicat de ce nu poartă mască: „Sunt câine să-mi pun botniță? Mie doctorii asta mi-au spus”

Citește și alte știri de actualitate:

Gigi Becali și legătura lui cu partidul AUR: „Îmi zicea mama să-i votez, știa despre ei de la oamenii din biserică. Eu le-am dat sediul” + ce spune despre USR, Iohannis și Cioloș

Gigi Becali a reapărut cu declarații controversate: „Pandemia e cea mai mare bucurie! Oamenii care colaborează cu dracul au creat virusul! Dumnezeu a închis cluburile unde erau «drogangii» și «curvăsăreală»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
remarque
remarque  •  27 Decembrie 2020, 09:43
Postat de cunoscatorul pe 26 Decembrie 2020, 15:19

Tocmai ca stiu ce zic, am inca balantele contabile din perioada aia.

contul impozit pe profit exista in balanta. E normal, nu se foloseau planuri de conturi diferite pentru firmele care nu plateau impozitul mentionat si respectiv pentru cele care ieseau din perioada de scutire de impozit. Impozitele respective nu se plateau insa. Nu mai am chef de argumente cu cineva care vorbeste povesti. Si dvs vorbiti povesti

remarque
remarque  •  27 Decembrie 2020, 09:38
Postat de parpalache pe 26 Decembrie 2020, 14:49

La comert aveai doar 6 luni!Numai la prestari servicii beneficiai de 5 ani scutire!La modul prezentat de Becali-cu plati in numerar-e clar ca nu a platit nici un leu impozit!Cele relatate aici le-am vazut-prin 2007- la un post tv intr-un amplu interviu cu Becali realizat de fostul”redactor”de la Europa libera-Emil Hurezeanu-actualul ambasador in Germania!

comert cu piese auto am facut. Si erau 5 ani. In fine. Nici nu stiu de ce argumentez despre o chestiune pe care eu am trait-o. Credeti ce vreti

1776838129237061
Constantin Sandru  •  27 Decembrie 2020, 09:34

Degeaba scriieti peste tot,ca asta s-a retras,ca vad ca scrieti despre ispravile lui inca 100 de ani,de acum incolo.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează