GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 18:13

Ciprian Marica a fost văzut alături de iubită, Ioana Marcu, și cei doi copii ai lor la Grădina Zoologică din Cluj. 

Fostul atacant de la Dinamo și FCSB a fost pozat de Click și surprins extrem de implicat, explicându-le celor doi băieți ai săi despre animale.

Marica a postat ulterior o imagine pe contul său de Instagram cu ieșirea, însă s-a pozat doar cu băieții, nu și cu Ioana, și mesajul: „Au așteptat mult ieșirea asta, o meritam cu toții”.

Ciprian Marica alături de fii săi, Albert Andrei, 2 ani, și Ethan Ioan, 3 ani și jumătate FOTO: instagram.com/ciprianmaricaoficial
Ciprian Marica alături de fii săi, Albert Andrei, 2 ani, și Ethan Ioan, 3 ani și jumătate FOTO: instagram.com/ciprianmaricaoficial


Ciprian Marica (34 de ani), fostul atacant al echipei naționale, în prezent finanțator la Farul Constanța, s-a aflat în atenția tabloidelor, după ce o filmare compromițătoare cu el a fost făcută publică. Site-ul ziardecluj.ro a publicat un videoclip cu derularea unui eveniment petrecut în 2019, când Ciprian Marica a fost prins în flagrant în timp ce afla într-un hotel cu Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz.

Ciprian Marica și Ioana Marcu FOTO: instagram.com/ciprianmaricaoficial
Ciprian Marica și Ioana Marcu FOTO: instagram.com/ciprianmaricaoficial

Ciprian Marica, prima reacție oficială de la apariția videoclipului controversat: „Eu fraier, nu?”

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, OUT de la Rangers! Gata, e sigur: gestul lui Gerrard e clar


Comentarii (7)
3212901175397098
Rodica Szabo-Orosz  •  26 Mai 2020, 21:47

Despre care gradina zoologica din Cluj vorbiți?

calin2750
calin2750  •  26 Mai 2020, 13:01

Dar despre legaturile lui Paszkany, Muresan cu PONTA si alegerile prezidentiale nimic??? Poate-l ascultati si cititi pe MITICA D. Guse nu e decat un lingau ratat, trecut pe la toate partidele. El declara cum bate vantul! Altfel e un mare "geopolitician", "geocomentator", politolog...adica ziarist purtator de BARFE!!!!!!!!!!!!!!!! ...ca multi dintre voi!

viorel777
viorel777  •  26 Mai 2020, 09:43

Prea multe stiri cu cocalarul asta!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează