GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TV

Cum își apără o divă familia de COVID-19 » Ce a postat Adelina Pestrițu pe rețelele de socializare

Adelina Pestrițu, sursa foto: Instagram @adelina.pestritu +12   FOTO
Adelina Pestrițu, sursa foto: Instagram @adelina.pestritu

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 august 2020 16:40 / Actualizat duminica, 23 august 2020 17:07

Adelina Pestrițu, una dintre vedetele din showbizul românesc, a explicat pe rețelele de socializare cum luptă împotriva noului coronavirus. 

Adelina Pestrițu filmează des și pe platouri diverse de filmare și, intrând în contact cu foarte multă lume, se teme de infectarea cu COVID-19. De aceea, diva în vârstă de 33 de ani încearcă s-a testat să vadă dacă este purtătoare a virusului pentru a-i apăra pe ceilalți din jur. Din fericire, rezultatul testului a fost negativ și, de bucurie, a publicat pe rețelele de socializare informația!

+8 FOTO

Cea mai „obraznică” avocată din Cluj face furori printre fotbaliști! E superpasionată de sport, iar imaginile sunt spectaculoase

Adelina Pestrițu: fitness, criogenare și criosaună 

Cu o carieră artistică începută ca dansatoare într-un club faimos din Ibiza, Adelina a devenit celebră la noi în urma relației cu Liviu Vârciu. După divorț a pozat pentru celebra revistă pentru bărbați Playboy. 

„Fac sport de 3 ori pe săptămână. Nu-mi place să fac cardio și nici să alerg pe bandă, însă îmi place să fac exerciții la aparate pentru tonifierea musculaturii. Preferatele mele sunt fandările și abdomenele. Pe lângă orele petrecute la sala de fitness, obișnuiesc să merg și la XBody și să fac tratamente corporale prin criogenare și criosaună. Fiecare în parte mă ajută să mă mențin în formă! Rezist, am antrenament. Am și un antrenor personal care mă sună mereu și îmi organizează programul. Este destul de sever, nu-mi lasă ocazia să spun «nu»", spunea Adelina la finalul lui 2019 pentru revista Unica.

Răsfoiește și alte galerii foto:

GALERIE FOTO Momentul adevărului! Marco Borriello a spus tot: de ce nu a mers relația cu superba Mădălina Ghenea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează