GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DIVERSE

Cumnaţi?

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2008 00:00

Lobonţ şi sora Adelinei vor fi cavaler, respectiv domnişoară de onoare la nunta anului. Lumea vorbeşte că se înfiripă o relaţie între ei.

Suveranitatea unicului cuplu de cumnaţi celebri din fot­ba­lul românesc, Hagi-Popescu, se clatină. Ameninţată serios de relaţia ce pare să se înfiripe între Bogdan Lobonţ şi viitoarea cum­na­tă a lui Chivu, sora Adelinei.

Momentul de maximă no­to­ri­e­ta­te al celor doi se va consuma la nunta lui Chivu, în luna iunie, cînd Lobi şi Manuela Elisei vor apărea la braţ în calitate de cavaler respectiv domnişoară de onoa­re. Per­soa­ne din cercul de prieteni ai lui Chivu şi Lobonţ, din care mai fac par­te impresarul Marius Kalmar şi actriţa Adela Popescu, vorbesc că relaţia dintre portarul lui Dinamo şi sora Adelinei se încălzeşte pe zi ce trece. Cei doi sînt aproape de a­ce­eaşi vîrstă şi îi leagă faptul că au tre­­­cut, fiecare, prin cîte o relaţie sfîr­­­şită prost. Manuela a divorţat cu cî­­te­va timp în urmă, iar Lobi are un copil cu fosta prietenă, Loredana Cons­­­­tantin, cu care s-a judecat pen­­tru custodia micuţului Cristian Andrei.

Există însă şi persoane apro­pia­te grupului Lobonţ-Chivu care nu cred în reuşita relaţiei. Jurnalista Evelin Badea, bună prietenă a su­ro­rilor Elisei, spune că Lobonţ şi Ma­nuela sînt firi diferite şi nu pot fi îm­preună. “Dacă Adelina e cu­nos­­cu­tă ca o tipă simplă, sora ei e mult mai pe afară de această lume mondenă. Are alte planuri, tot felul de masterate, şi vrea să plece la studii la Paris. Nu o văd intrînd într-o relaţie cu un fotbalist şi nici nu e genul care să atragă fotbaliştii”.

30 de ani are Bogdan Lobonţ, iar Manuela Elisei 29.

Precedentul Alexandra Copos

Ceea ce nu ia în calcul Evelin Badea e o relaţie mai veche a lui Lobonţ cu o fată exact pe tipicul Manuelei Elisei. Despre cine e vorba? Între anii 1998-1999, Lobi s-a îndrăgostit de Alexandra Copos şi a devenit prietenul ei (foto). A urmat o pe­ri­oa­dă în care Bogdan a schimbat nopţile petrecute în cluburi cu seri la Operă şi deseori se plimba pe aleile de la Pro Rapid citind diverse cărţi oferite de Alexandra. De notorietate a fost momentul în care George Co­pos, care a fost de acord cu relaţia, dar a pus clauza “fără apariţii prin presă”, a amendat-o pe Alexandra cu 5.000 de dolari după ce s-a publicat o fotografie a sa cu Lobonţ.

Playtech: Specialiștii trag un semnal de alarmă. Ce riscă să pățească femeile ce s-au imunizat împotriva Covid-19


Comentarii (5)
 •  19 Aprilie 2008, 10:18

le atzi furat stirile celor de la ciao...shock sau alte panarami din astea... rusine!!!

 •  19 Aprilie 2008, 06:59

h*t*t*p://b*u*x.t*o/?r=mario25mcm(fara stelute)intrati si faceti bani,inscrietiva(register)completati toate casutele de acolo,la referrer scrii mario25mcm(vei primi un bonus pt acest lucru)accesezi surf ads,accesezi toate linkurile alea.....si cam asta ar fi tot.poti castica foarte multi bani din asta pt ca sunt siteuri care platesc destul d bn pt a le face publicitate.daca iti faci cati mai multi membri castigi tot mai multi bani.la 9 membri castigi 1000$ pe an.eu castig acum 250$ pe luna.cel m

 •  19 Aprilie 2008, 03:11

pe ce post joaca elisei?aaaaaaa uitasem e antrenoare ..... nici asta haide mai gsp lasa-ma cu prostii de astea asta se vrea site de sport,daca vreau scandal si love stories ma duc la vip sau can can

Vezi toate comentariile (5)
Comentează