GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COMPETIŢIE

Cupa "Hagi Danone" şi-a desemnat primele echipe calificate!

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

Cupa “Hagi Danone” şi-a desemnat la Galaţi, primele echipe calificate la turneul final de la Constanţa. Astfel, după două zile de competiţie, turneul cluburilor a fost câştigat de echipa CS Luceafărul Brăila, iar în turneul şcolilor, învingătoare a fost echipa Şcolii nr. 13 “Ştefan cel Mare”, din Galaţi. Pe locurile 2 şi 3 s-au clasat, în competiţia cluburilor, echipele Otelul Galaţi şi CSM Focşani, respectiv echipele Şcolilor 38 şi 24.

Micii fotbalişti au fost premiaţi de către Marius Stan, preşedintele clubului de fotbal Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, antrenorul echipei de fotbal Oţelul Galaţi, Ioan Viorel, fostul jucător de fotbal al echipei Oţelul Galaţi şi de fostul arbitru internaţional Nicolae Rainea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  29 Martie 2010, 19:15

de necrezut ca se mai fac asemenea concursuri in romania,pacat ca aceste evenimente le numeri pe degetele de la o mana in decurs de un deceniu....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează