GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

Curtea de Apel Bucureşti decide mîine la ora 12:00 dacă bucureştenii recuperează 7 hectare din Parcul Herăstrău!

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 februarie 2015 19:54

Curtea de Apel Bucureşti va decide mîine dacă bucureştenii îşi vor primi înapoi cele şapte hectare din Parcul Herăstrău, pe care Carol I l-a lăsat moştenire Bucureştiului.

Acest teren a fost vîndut de Biroul de Turism şi Tineret (BTT) unor afacerişti aflaţi în anturajul lui Bartolomeu Finiş şi Alexandru Bittner, doi dintre liderii de bază ai grupării cunoscute sub numele de “Gaşca Nordului”. Deşi, terenul se afla în domeniul public al statului, nu în proprietatea BTT, care era doar administratorul terenului, scrie jurnalul.ro

Scandalul legat de vînzarea celor aproximativ şapte hectare din parcul Herăstrău a început în septembrie 1999, cînd BTT s-a asociat cu firma Domino 94 Impex SRL, pentru dezvoltarea şi exploatarea bazei de Tenis Club Herăstrău. Domino 94 Impex SRL venea în asociere cu suma de 100.000 de dolari, eşalonaţi pe doi ani. Iar BTT venea cu clădirile, dar şi cu terenul Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează