GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORTIVI

Daniel Ghiță, mesaj-manifest de Crăciun: „Copiem toate mizeriile! Toți ați crescut în Bali? Îți vine să vomiți”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 decembrie 2019 12:49

Daniel Ghiță, 37 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți kickboxeri români, a postat un mesaj-manifest pe contul personal de Facebook.

Ghiță este vehement cu românii care s-au aliniat globalizării în privința sărbătorilor de iarnă, uitând astfel de tradițiile românești.

„Dragilor, mă iertați că vă rog sa încetați cu pozele cu crăciunițe și pulover cu Moș Crăciun! Românii au IE și straie strămoșești. De ce nu vă îmbrăcați în ele? Toată lumea mă sună: «Cum? Nu ai pulover cu Moș Crăciun?». Nu am! Mare dezamăgire! «Cum? Nu se poate, Daniel».

«Cum? Nu ai fost la Târgul de Crăciun?». Nu, domnule, nu am fost! Trebuia? Târgul asta nu este tipic românesc. Eu nu îmi aduc aminte că noi aveam așa ceva în copilărie. Târgul de Crăciun e tipic nemțesc. Peste tot muzică «merry x-mas» că îți vine să vomiți. Colinda tipic românească nu mai merge în România? Fac reclamație peste tot și întreb: «Colindă nu aveți?». «Nu avem!». Nu e la modă.

Anul trecut am mers la țară. Am pus o poză și un filmuleț cu o căruță. Mă suna toată lumea: «Cum, nu ești în Bali? Maldive? Hai, te invităm în Austria la Kitzbühel. Te faci de râs că postezi în căruță la țară!» Toți ați crescut în Bali? Nu este Crăciunul să mergi la țară, la bunici? Nu, că nu mai e la modă!”, a fost mesajul postat de Ghiță.

  • Sursă foto: Facebook Daniel Ghiță

„Refuz să fiu în pas cu moda, să am pulover cu Moș Crăciun, să merg la târguri de Crăciun, să aud Mariah Carey peste tot și goana asta după cadouri. Oribil, noi cu o tradiție bogată să copiem toate mizeriile! Sper să nu mai văd poze cu cadouri sub brad! Materialismul domină, e multă ipocrizie și dăm dovadă că nu știm să ne respectăm strămoșii! Ne pierdem identitatea, pentru că am devenit turme de oi.

Sărbători binecuvântate! O colindă, un cârnat și mai vizitați și părinții, bunicii la țară, biserica. Nu uitați credința. Mergeți să vă rugați doar când vă este rău. Lăsați superficialitatea și materialismul!” - Daniel Ghiță

Daniel Ghiță, mesaj-manifest de Crăciun: „Copiem toate mizeriile! Toți ați crescut în Bali? Îți vine să vomiți”

VEZI ȘI:

GALERIE FOTO Larisa Iordache și-a încântat fanii cu o poză incredibil de sexy lângă brad

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
120868706068654
Vlad Vlad  •  28 Decembrie 2019, 19:38

Sanchi ma lasati materialismul da aveti lovele de va rupeti in ele si masini de besini abia dupa ce le dobanditi o *** asa cu materialismul. Unii nu au masini unii nu au casa unii nu au ce manca

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1974418179297924
Mihai Negru  •  28 Decembrie 2019, 09:06

corect....imbuibati cu *** globalismului cu greu reusim sa ne amintim care este de fapt semnificatia Craciunului...aceasta zi ar trebui sa ne aduca mai aproape de Dzeu pt ca sarbatorim nasterea lui Hristos ,darul lui Dzeu pt o lume plina de mizerie...numai ca acum toti parveniti *** cu diploma posteza foto sau video imbracati sumar prin Maldive sau aiurea prin lume cautand invidia altor prosti asemeni lor...are dreptate omul ca te apuca greata si mila pt acesti imbuibati rataciti cu mintea si sufletul pietdut...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

181304602990751
Constantin Avram  •  27 Decembrie 2019, 22:32

BRAVO maestre NOTA 10+

Vezi toate comentariile (48)
Comentează