GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GALA BUTE

Decizie surprinzătoare în dosarul Gala Bute, în privința celor 4 inculpați care și-au recunoscut faptele

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2015 09:28

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins cererea de judecare simplificată a celor 4 denunțători din dosarul Gala Bute, anunță Digi24. Asta înseamnă că aceștia nu vor beneficia de pedepse reduse în cazul în care vor fi găsiți vinovați și că vor continua să apară termen de termen în dosar. 

Cei patru sînt Ștefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia, fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și a Turismului, Ana Maria Topoliceanu, fost director al Companiei Naționale de Investiții și Marius Botoroagă, administratorul unei societăți comerciale. 

Citește AICI de ce decizia dată azi de ÎCCJ e pe placul avocaților Elenei Udrea!

Aceștia au dat declarații prin care au recunoscut șpăgile și au oferit detalii despre banii primiți de Elena Udrea.

Conform stiripesurse.ro, decizia judecătorilor are la bază convingerea că inculpaţii nu au fost sinceri sau nu au spus tot ce ştiau cînd şi-au recunoscut faptele. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
maoru
maoru  •  22 Octombrie 2015, 10:04

Nu e deloc surprinzatoare, e normala.

vasglo
vasglo  •  22 Octombrie 2015, 09:58

O decizie corecta! Ar fi fost anormal sa fie altfel!...

valiza.epo
valiza.epo  •  22 Octombrie 2015, 09:57

Foarte bine. Daca vor reducerea pedepselor sa spuna TOT! Si despre cel situat deasupra lui Udrea.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează