GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

Delir în direct la miezul nopții! Gigi Becali, declarații șocante la tv: ”Vă scuip și vă înjur!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iulie 2016 01:19

Ieșire necontrolată șocantă a lui Gigi Becali în timpul unui dialog la Realitatea TV despre propunerea transmisă de Senat de revizuire a Constituției, pentru a modifica articolul referitor la căsătorie.

Patronul Stelei a avut o reacție oribilă la adresa comunității LGBT (n.r. persoane lesbiene, gay, bisexuale sau transsexuale) din România, încurajând discriminarea și homofobia prin jignirile sale.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, moderate de Rareș Bogdan, Becali i-a jignit pe invitații Remus Cernea și Ioana Stăniloiu, care susțineau legitimitatea căsătoriilor între persoane de același sex: ”Eu nu îl iubesc pe satan! Vă scuip și vă înjur, sataniștilor!”.

Apoi a continuat cu afirmații jignitoare la adresa comunității LGBT: ”Îi consider pe homosexuali oameni bolnavi. Dacă o să faceți un club de gay în România, o să îi dea Dumnezeu foc”. Patronul Stelei nu a acceptat argumentele invitaților din studio și comparațiile cu legile din restul Uniunii Europene: ”Lasă-mă, bă, cu țările democratice! Indiferent de CEDO, trebuie să respectăm legile ortodoxiei, România va fi ultima redută a ortodoxiei. Mergeți în Olanda! Mergeți acolo ca să scăpăm de voi! Să scăpăm de diavol din țara noastră. Eu nu-l iubesc pe satan. Îl urăsc”.

Curtea Constituțională analizează azi propunerea de revizuire a legii familiei

Astăzi, Curtea Constituțională a României va analiza propunerea legislativă transmisă de Senat pentru a revizui articolul 48 alin. 1 din Constituție: ”Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”.

Formularea propusă de Comitetul de Inițiativă format din Nadia Tătaru, Georgeta Stoian, Alina Tomi, Mariana-Liliana Georgescu, Tudor Sișu, Vlad Miriță, Mihaela Mănuceanu, Sorin Lavric, Mihai Gheorghiu, Călin Diaconu, Pavel Chirilă, Cornel Bratu, Liviu Axinte, Constantin Necula, Paul Negruț și Mircea Tudor este următoarea: ”Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un barbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”.

Inițiatorii propun ca referendumul național pentru modificarea Constituției să se desfășoare odată cu alegerile parlamentare din toamnă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (93)
ovasim
ovasim  •  21 Iulie 2016, 15:47

Idioții de la Realitatea au știut exact pe cine să sune ptr a le crește audienta.N-am să fiu niciodată de acord cu acești *** și mai ales cu legiferarea *** dintre ei.Tâmpiții open mind să pună mâna pe biblie și să o citească,măcar despre Sodoma și Gomora.Sunt la fel de pornit ca și Gig împotriva lor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovasim
ovasim  •  21 Iulie 2016, 15:42
Postat de manutd.steaua pe 20 Iulie 2016, 10:42

eu totusi sunt de acord cu casatoriile gay,dar fara drept de a adopta copii,fara copii in familia gay!

Du-te în mijlocul comunități lor și simte-te ca acasă

998064933644467
Dąv ID  •  20 Iulie 2016, 20:22

Sa inteleg ca asta e vocea ratiunii din tara asta? Un *** needucat? Genul asta de om ar trebui luat in radere in loc sa fie invitat la emisiuni ca e destul de clar ca parerile lui sunt complet inutile, sau ar trebui sa fie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (93)
Comentează
Close