DIVERSE

Delir în direct la miezul nopții! Gigi Becali, declarații șocante la tv: ”Vă scuip și vă înjur!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iulie 2016 01:19

Ieșire necontrolată șocantă a lui Gigi Becali în timpul unui dialog la Realitatea TV despre propunerea transmisă de Senat de revizuire a Constituției, pentru a modifica articolul referitor la căsătorie.

Patronul Stelei a avut o reacție oribilă la adresa comunității LGBT (n.r. persoane lesbiene, gay, bisexuale sau transsexuale) din România, încurajând discriminarea și homofobia prin jignirile sale.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, moderate de Rareș Bogdan, Becali i-a jignit pe invitații Remus Cernea și Ioana Stăniloiu, care susțineau legitimitatea căsătoriilor între persoane de același sex: ”Eu nu îl iubesc pe satan! Vă scuip și vă înjur, sataniștilor!”.

Apoi a continuat cu afirmații jignitoare la adresa comunității LGBT: ”Îi consider pe homosexuali oameni bolnavi. Dacă o să faceți un club de gay în România, o să îi dea Dumnezeu foc”. Patronul Stelei nu a acceptat argumentele invitaților din studio și comparațiile cu legile din restul Uniunii Europene: ”Lasă-mă, bă, cu țările democratice! Indiferent de CEDO, trebuie să respectăm legile ortodoxiei, România va fi ultima redută a ortodoxiei. Mergeți în Olanda! Mergeți acolo ca să scăpăm de voi! Să scăpăm de diavol din țara noastră. Eu nu-l iubesc pe satan. Îl urăsc”.

Curtea Constituțională analizează azi propunerea de revizuire a legii familiei

Astăzi, Curtea Constituțională a României va analiza propunerea legislativă transmisă de Senat pentru a revizui articolul 48 alin. 1 din Constituție: ”Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”.

Formularea propusă de Comitetul de Inițiativă format din Nadia Tătaru, Georgeta Stoian, Alina Tomi, Mariana-Liliana Georgescu, Tudor Sișu, Vlad Miriță, Mihaela Mănuceanu, Sorin Lavric, Mihai Gheorghiu, Călin Diaconu, Pavel Chirilă, Cornel Bratu, Liviu Axinte, Constantin Necula, Paul Negruț și Mircea Tudor este următoarea: ”Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un barbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”.

Inițiatorii propun ca referendumul național pentru modificarea Constituției să se desfășoare odată cu alegerile parlamentare din toamnă.Fată de 15 ani, vândută pe un pitbull şi o pereche de cizme de damă! Cinci traficanţi au obligat-o să se prostitueze, cum a reușit să scape Ana. Poveste cutremurătoare
Libertatea
Comentarii (93)
ovasim  •  21 Iulie 2016, 15:47

Idioții de la Realitatea au știut exact pe cine să sune ptr a le crește audienta.N-am să fiu niciodată de acord cu acești *** și mai ales cu legiferarea *** dintre ei.Tâmpiții open mind să pună mâna pe biblie și să o citească,măcar despre Sodoma și Gomora.Sunt la fel de pornit ca și Gig împotriva lor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovasim  •  21 Iulie 2016, 15:42
Postat de manutd.steaua pe 20 Iulie 2016, 10:42

eu totusi sunt de acord cu casatoriile gay,dar fara drept de a adopta copii,fara copii in familia gay!

Du-te în mijlocul comunități lor și simte-te ca acasă

Dąv ID  •  20 Iulie 2016, 20:22

Sa inteleg ca asta e vocea ratiunii din tara asta? Un *** needucat? Genul asta de om ar trebui luat in radere in loc sa fie invitat la emisiuni ca e destul de clar ca parerile lui sunt complet inutile, sau ar trebui sa fie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (93 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA
Turneul din Roma
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Chindia - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2
Hamburger SV - Fortuna Dusseldorf
Digi 4
21:00 Fotbal, Liga 1
Astra - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Bayern Munchen - Schalke 04
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lyon - Nimes
Digi 3
22:00 Fotbal, La Liga
Getafe - Osasuna
Digi 4
Program TV complet

Liga 1