GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MTS

Deputatul ”Nu fumați în budă” vine la MTS!

Articol de - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 16:41

Pe lista miniștrilor ce urmează a fi remaniați se numără și actuala șefă a sportului, Ioana Bran, care va fi înlocuită de parlamentarul Călin Matei.

Printre primele nume vehiculate în cazul schimbării componenței Guvernului Dăncilă se află și cel al ministrului tineretului și sportului, Ioana Bran. Aceasta ar urma să fie înlocuită cu deputatul PSD de Maramureș, Călin Matei.

Parlamentarul în vârstă de 52 de ani a intrat în atenția publică după ce anul trecut a transmis elevilor, cu ocazia deschiderii anului școlar, un mesaj scris greșit gramatical și în care a folosit și o exprimare nefericită: "Nici mie nu mi-a fost dragă școala, ca la majoritatea dintre voi. Da nu am avut ce face, tot ca majoritatea dintre voi! Până la următoarea vacanță ,pune-ți mâna pe carte, fiți cuminți și nu fumați în budă! Succes!", a fost postarea de pe Facebook.

44771232 1068274063355130 6907882939116158976 n

În urma reacțiilor, deputatul din Maramureș a scos cratima în plus, dar a păstrat restul textului.

Călin Matei este președintele clubului de rugby CSM Știința Remin Baia Mare și la alegerile de anul trecut pentru conducerea Fderației Române de Rugby a câștigat al doilea mandat de vicepreședinte.

Motivele pentru care coaliția de guvernare dorește schimbarea actualei șefe MTS sunt lipsa comunicării cu presa și compromiterea imaginii după ce Gazeta Sporturilor a publicat înregistrări prin care a arătat că și-a pus doi consilieri să sune sub o altă identitate și să-i laude activitatea în timp ce acorda un interviu la postul de radio Europa FM.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează