GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FOOTBALL MANAGER 2017

Detalii despre noul Football Manager 2017! Jocul promite noutăți spectaculoase pentru fani

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 15:56

Cel mai tare simulator de fotbal ce privește jocul din perspectiva managerului este așteptat să apară în magazine pe 4 Noiembrie.

Directorul Sports Interactive (compania care produce jocul), Miles Jacobson este convins că fanii vor fi entuziasmați de noile detalii introduse care vor îmbunătăți jocul la capitolul grafică, gameplay și bază de date.

"Sunt sigur că Football Manager 2017 este cel mai atractiv și mai inteligent joc făcut de noi vreodată. Am adus inovați în multe segmente ale jocului pentru a apropia cât mai mult experiența virtuală de cea reală.

  • 1. Noile unghiuri ale camerei asigură o mult mai bună observație asupra formației și a deplasării fotbaliștilor pe teren.
  • 2. Posibilitatea interacțiunii cu fanii prin rețelele de socializare care sunt prezente în joc.
  • 3. Zona transferurilor a primit și ea un pachet de noutăți. "Managerul" poate stabili pre-contracte cu jucătorii, dar și discuții pre-transfer cu fotbaliștii pentru a-i convinge să semneze.
  • 4. În zona de pregătire tactică, "managerul" va primi o hartă termică a echipei sale pentru a evalua mai ușor posturile deficitare. Aceeași hartă intervine și în procesul de scouting pentru a ajuta "managerul" să depisteze nivelul de compatibilitate al unui potențial transfer cu tactica folosită de echipă."

Jocul debutat in 2004 se bucură de un succes planetar, cu mii de împătimiți de toate vârstele ce preferă o experiență distinctă față de ce oferă FIFA.

sursa: dailymail.co.uk

(George Vintilă)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close