GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ATAC TERORIST

Detalii terifiante despre atentatul din Viena: „S-a tras într-o femeie care alerga cu un copil în brațe”

Constantin Alin, managerul echipei de semi-amatori FC Valahia Viena, a vorbit despre atentatul terorist din capitala Austriei. +18   FOTO
Constantin Alin, managerul echipei de semi-amatori FC Valahia Viena, a vorbit despre atentatul terorist din capitala Austriei.

Articol de GSP - Publicat marti, 03 noiembrie 2020 11:54 / Actualizat marti, 03 noiembrie 2020 12:18

Constantin Alin, 40 de ani, managerul echipei de semi-amatori FC Valahia Viena, a vorbit despre atentatul terorist din capitala Austriei.

  • CONTEXT: Viena a fost sub asediu luni seara. Cel puțin 4 persoane au murit, în timp ce alte 15 au fost rănite, în urma unui atentat ce a avut loc la o sinagogă din centrul orașului.

„Aveam un coleg care lucra în zona respectivă și care ne tot trimitea permanent tot felul de poze și clipuri. Nimeni nu se aștepta, pentru că aici comunitatea musulmană e foarte bine văzută și tratată. A circulat aseară un video care ulterior a fost scos de pe internet.

La un moment dat, alerga o femeie cu un copil în brațe, iar atacatorul respectiv trăgea în ea. E groaznic și încă există sentimentul de teamă, pentru că încă nu au fost prinși toți. Am înțeles că a fost mobilizată armata. Mulțumesc lui Dumnezeu că eu am plecat mai devreme din oraș. 

Unul dintre băieții care joacă la noi în echipă lucrează în zona respectivă, e barman, iar el ne-a anunțat primul să stăm în casă. Acum se controlează bloc cu bloc, scară cu scară”, a declarat Constantin Alin la ProX.

Atac terorist în Austria

Mai mulți atacatori au deschis focul asupra oamenilor, luni seară, în Viena. Aceștia au lovit în șase locuri distincte din centrul capitalei Austriei. Atacul s-a petrecut în ultima seară dinainte de carantina care urma să intre în vigoare de la miezul nopții, scrie The Guardian. 

Primul atac a avut loc aseară, în jurul orei 20.00 în Seitenstettengasse din centrul Vienei, o stradă aglomerată, unde se află și sinagoga, dar și Opera de Stat din Viena. În zonă se aflau mai multe restaurante și cafenele care erau pline de oameni, notează Libertatea.

Viena, capitala Austriei, a fost sub asediu luni seara. foto: Guliver/Getty Images
Viena, capitala Austriei, a fost sub asediu luni seara. foto: Guliver/Getty Images
Viena, capitala Austriei, a fost sub asediu luni seara. foto: Guliver/Getty Images
Viena, capitala Austriei, a fost sub asediu luni seara. foto: Guliver/Getty Images
Viena, capitala Austriei, a fost sub asediu luni seara. foto: Guliver/Getty Images
+14 FOTO
  • Sursă foto: Guliver/Getty Images

Citește mai multe știri de actualitate:

Donald Trump a râs de LeBron James în ultima zi a campaniei: „Mă plictisește!”

Povești neștiute cu Dănuț Lupu: „N-am tras o sperietură mai mare în viața mea!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Noiembrie 2020, 16:49
Postat de reteleanu pe 03 Noiembrie 2020, 15:08

nu se desolidarizeaza de ei, asta e o problema mare. daca era un rasist german (american, australian, orice crestin) si facea o nenorocire din asta, imediat toata lumea prezenta condoleante, scuze, avea o reactie. or musulmanii pasnici...tac. au tacut si la 11 septembrie. tac malc.

Cum să se desolidarizeze?! Vrei să fie ținta execuțiilor, ca trădători?! Ăștia nu se joacă! Câți crezi că pot renunța la religia lor islamică?

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  03 Noiembrie 2020, 16:37

Cenzureaza comunistii astia adevarul. Unde e solidaritatea voastra fata.de colegii ziaristi masacrati in Franta? Averarul e ca nimeni nu va considera ziaristi, nici macar voi.

luker
luker  •  03 Noiembrie 2020, 15:14

Nu a scris nici un ziar austriac despre femeia cu copil in brate, ce drq tot folositi surse de tot ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează