GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECLARAȚII DUMITRU DUMITRIU

Dezvăluiri cutremurătoare ale lui Dumitru Dumitriu, fost antrenor la Steaua și Rapid: „Părinții au vrut să mă dea când au văzut că sunt băiat”

Dumitru Dumitriu, în dreapta, alături de Anghel Iordănescu
Dumitru Dumitriu, în dreapta, alături de Anghel Iordănescu

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 19:33

Dumitru „Țiți”Dumitriu, 73 de ani, fostul antrenor al Stelei, a rememorat momentele dificile pe care le-a traversat în copilărie și tratamentul dur la care a fost supus de propriii părinți.

„Părinţii mei, după ce au făcut primul copil, au vrut să facă o fată. Când au văzut că sunt tot băiat, au vrut să mă dea. Taică-meu a zis: «Lasă-l să stea aici, cu noi».

Eu eram tuns la chelie la vreo doi ani şi cu rochie. Umblam cu rochie. Că ei voiau fată. Ceva de groază”, a spus Dumitru Dumitriu, la TV Telekom Sport.

Născut la București, în noiembrie 1945, Dumitru Dumitriu a evoluat pentru Metalul Târgoviște, ASA Târgu Mureș, Steaua, Rapid, Olimpia Satu Mare și ISCIM București. A antrenat echipe precum Rocar, Rapid, Steaua, Aek Atena, Oțelul Galați, Poli Timișoara sau Poli Iași

Vezi și:

Florin Talpan lansează acuzații grave: „Mi s-a pus pumnul în gură! Recursul stă închis în beciul Tribunalului, deși trebuia trimis de două luni!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
tequlix
tequlix  •  01 Martie 2019, 03:49

lasa ca acum ai ajuns fcsbist, e mai mandrete asa.

ucluj2011
ucluj2011  •  28 Februarie 2019, 21:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează