GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

Dezvăluiri dramatice despre unul din divorțurile Generației de Aur: ”Lucrurile s-au complicat foarte mult”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 22:00

Florin Răducioiu a divorțat anul trecut de soția lui, Astrid. Cei doi au fost căsătoriți timp de 23 de ani și au împreună doi copii.

Fostul fotbalist a vorbit abia acum despre acest divorț, într-o apariție televizată la Antena 1.

„După 23 de ani, am hotărât în mod civilizat, de comun acord, să ne separăm. Probabil s-a terminat dragostea între mine și soția mea. E o chestie delicată. Cred că amândoi am greșit. Și cred că n-am încercat mai mult să ”salvăm” mariajul nostru, căsătoria. Lucrurile s-au complicat foarte mult și n-am mai putut controla situația.”, a declarat Răducioiu.

Despărțirea lui Răducioiu de Astrid face parte din divorțurile Generației de Aur, subiect despre care GSP a relatat pe larg aici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
2441540965880847
Cristescu Catalin  •  06 Octombrie 2020, 06:16

Asta inseamna democratie...sa citesti si comentariile unor personaje care n au nimic in comun cu subiectul in cauza.Raducioiu a fost golgheterul Bresciei jucatorul lui Milan cel care a inscris doua goluri Columbiei 1 gol Suediei(pt cine nu stie golurile lui au dus la cea mai mare performanta a natuonalei de fotbal) un atacant genial..dar intradevar destul de capricios ceea ce a si facut ca talentul lui sa nu fie exploatat la maxim.Cat despre sotia lui ce facea si cum facea....vedeti va de iubitele si sotiile voastre si respectati familia unui om care intr o zi din iulie, daca nu ma insel a scos in strada milioane de romani fericiti!!!

946199078754644
Tavi A'visi  •  05 Octombrie 2020, 22:07
Postat de danyun pe 01 Decembrie 2018, 03:19

un ***,ca si om...cand juca la Stuttgart *** *** ***!

Poftim? Asta nu a jucat la Stuttgart! El incalzea banca de rezerva nimic altceva. Slab ca ceaiul a fost Italianul Raducioiu! Singurul care a jucat la Stuttgart fost Ganea. Ceilalti au fost figuranti!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează