DIVERSE  ·  POVESTE

Dezvăluiri în premieră despre colaborarea dintre Mutu și Fabrizio Nencioni pentru vinul "Il Dieci": "I-am livrat câteva sticle și lui Mourinho"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2018 17:41

Fabrizio Nencioni este directorul podgoriilor din Italia care au produs vinul lui Adi Mutu, "Il Dieci" timp de doi ani, între 2007 și 2009. Libertatea a realizat un amplu interviu cu Fabrizio, care povestește câteva lucruri inedite, întâmplări cu Adi Mutu și Jose Mourinho în prim plan.

Cei doi s-au certat în momentul în care lusitanul era antrenorul lui Mutu la Chelsea, iar "Briliantul" a fost depistat pozitiv cu cocaină. Surpriză însă! S-ar fi împăcat. 

"Am început colaborarea cu Adrian şi cu partenerul său, un retailer de vinuri din Prato, aproape de Florenta, şi am lucrat din 2007 până în 2009. Am fost încântaţi de faptul că ne-am asociat cu fotbalist exponenţial pentru Italia, în acea perioadă el juca la Fiorentina.

În proiect au fost implicate mai multe părţi. Noi, la San Felice, asiguram producţia. Lucram cu acel retailer şi cu un distribuitor agreat tot de jucătorul român. În cei doi ani am vândut circa 8.000 de sticle de „ Il Dieci”, roşu, alb şi roz", povestește italianul pentru Liberatea

...și Mourinho a primit vin: "E un story interesant! Prin intermediul unui prieten, distribuitor şi suporter al echipei Inter, pe care o susţin şi eu, am livrat câteva sute de sticle britanicului Roy Hodgson şi lui Jose Mourinho, ambii foşti antrenori ai „nerrazzurrilor”. Chiar glumeam, gândindu-ne la problemele pe care Adrian le-a avut cu tehnicianul lusitan, că s-au împăcat cu băutura noastră! De la alcool în excces te mai cerţi, însă, dacă îl consumi responsabil, uite că poţi să fumezi pipa păcii…"

Citește întreg materialul aici, prezentarea podgoriilor și integral interviul cu cu Fabrizio Nencioni!La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
marius.bxl  •  31 Iulie 2018, 21:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1