GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL

Dezvăluiri șocante despre Adrian Mutu: ”A sechestrat un băiat, l-a lovit cu ciocanul și l-a scufundat în piscină”

Mutu n-a putut fi contactat pentru a comenta acuzațiile lui Marțian
Mutu n-a putut fi contactat pentru a comenta acuzațiile lui Marțian

Articol de - Publicat sambata, 12 septembrie 2015 00:00

Fostul partener de afaceri al ”Briliantului” a povestit că jucătorul s-ar fi comportat ca în filmele mafiote cu un conațional care se afla la el în vizită: ”M-am pomenit la mine în curte cu Mutu avîndu-l legat în portbagaj pe copilul ăsta. Îl voi aduce să povestească!”

Adrian Marțian a făcut noi dezvăluiri şocante din viaţa "Briliantului". Invitat la emisiunea "Agentul VIP", pe Antena Stars, el a povestit un episod incredibil care s-ar fi petrecut la Cesena, în 2012.

"Într-o zi, m-am pomenit în curte la mine cu Adi, care avea în portbagaj un băiat legat de mîini şi de picioare, cu scoci pe gură. Am rămas şocat!", şi-a amintit Marţian.

A prezentat apoi versiunea legată de eveniment: "Îl vizitase un amic din Bucureşti, care venise şi cu prietena. Şoferul celor doi era un copil din Bistriţa. Au băut oamenii cît au băut, iar la un moment dat lui Mutu i s-a părut că puştiul, care se amuza cu nişte cîini în curte, a făcut un gest nepotrivit către prietenul său. L-a luat imediat la picioare, l-a lovit cu ciocanul, l-a tîrît la piscină, unde l-a băgat cu capul în apă. Cum mai văzuse el pe la alţii sau prin filme! Mafiot! Vă spun lucruri concrete, nu bazaconii".

"Și-a făcut treaba cu fata amicului său!"

Marţian a mai susţinut că "Mutu i-a luat şi fata tipului ăla, a dus-o în casă şi şi-a făcut treaba. Incredibil e că toate astea s-au petrecut de faţă cu mama lui. Vă daţi seama?! E cea mai periculoasă femeie. Mutu e pistol cu apă pe lîngă ea. Îl încurajează în chestiile astea!".

Şi a continuat cu detaliile: "Fata cu care s-a distrat ce să mai facă?! Pe urmă i-a fost probabil frică să zică ceva, la fel ca şi băiatului sechestrat. Dar pe copil îl găsesc şi-l aduc să povestească personal ce a păţit! Săracu', i-a spart telefoanele, i-a luat maşina, un Fiat parcă. Cînd a venit la mine cu copilul în portbagaj, a avut şansă că nu l-au oprit carabinierii pe drum. Dacă-l găseau, lua 20 de ani de puşcărie! Începuse să-mi zică şi mie să-l dăm la cîini, să-l punem într-un tomberon. A trebuit să intervin să-l trezesc, să-l elibereze pe băiat și să-l lase în pace!".

"Actuala iubită a fost clienta lui"

Marţian a explicat că Sandra Bachici, viitoarea soţie a lui Mutu, ar fi avut în trecut altfel de relaţii cu jucătorul: "Au fost mai multe ocazii în care eu personal i-am înmînat bani fetei cînd se întîlnea cu Mutu. Îmi zicea el: «Frate, dă-i şi tu ăsteia să nu vorbească, să nu ştie lumea!». Începutul a fost în perioada în care era cu cocaina, nu se mai lega nimic cu Alexandra. Iar acum se căsătoreşte cu ea! Banii ăia nu i-am mai văzut niciodată înapoi. Numai cu necazuri m-am ales după urma lui!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
1621414144804093
George Dobrescu  •  13 Septembrie 2015, 12:56

Mai martiane tu esti cu capul ?Iti dai seama ce vorbesti sau dupa cum iti e si numele vi dupa alta planeta? Asta practic e un autodenunt il acuzi pe mutu de sechestrare viol si talharie fapte foarte grave iar tu ca nu ai anuntat autoritatile esti complice la toate aceste fapte Daca autoritatile se autosesizeaza cum ar fi normal ce te faci ? Ai ocazia sa ajungi la puscarie si asa e normal esti complice la 3 infractiunii sau daca stau bine sa ma gandesc la patru ca la si batut pe copilul respectiv AUTORITATILE AR TREBUI SA VERIFICE AFIRMATILE TALE SI SA RASPUNDETI SI TU SI MUTU PENTRU FAPTELE COMISE esti cel mai mare natarau in viata un martian picat intamplator pe pamant rusinea universului *** galaxiei sa ascunzi anii de zile aceste fapte si apoi sa vi sa declari asa ceva e deja ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

927077320667689
Malaeru Radu  •  13 Septembrie 2015, 07:14

Asta e un distrus...auzi se intalnea cu ea din perioada cand era cu cocaina...pai sandra asta avea 12-13 ani pe vremea aia bai neica nimeni...nu vezi k buflezi...la gara cu tine

959952394028881
Chira Lica  •  12 Septembrie 2015, 19:01

S-a mai trezit inca un bisnitar de masini ieftine sa vorbeasca...da si astia cu emisiunile lor *** sunt buni...deci chiar se vand *** astea la TV...din pacate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează