GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROCES

DEZVĂLUIRI Victor Becali și Gică Popescu erau gata să investească 3 milioane de euro la postul TV deținut de "Pinalti" » Toate detaliile înțelegerii

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 18:20

Victor Becali și Gică Popescu au încheiat un precontract cu societatea care deținea Giga TV, televiziunea lui Gheorghe Ștefan, pentru o investiție de trei milioane de euro.

Dezvăluirea îi aparține lui  George Harabagiu, fostul manager de proiect al stației, citat de paginademedia.ro.

Cei doi urmau să investească 3 milioane de euro la televizunea deținută de fostul patron al Ceahlăului Piatra Neamț, iar postul de televizune avea o țintă de rating de 6 puncte în primii ani de funcționare, adică o medie de peste 600.000 de telespectatori, extrem de dificilă pentru un post nou.

Precontractul semnat în 2012 între cei doi și societatea care deținea postul de televiziune, prevedea "preluare de părţi sociale pentru suma de 3 milioane de euro, cu condiţia deţinerii a şase puncte de rating, ce urma să fie realizat în 3 ani".

George Harabagiu a a vorbit despre acest subiect la termenul din procesul CNA, în care este judecat modul în care s-a retras și apoi s-a redat licența postului Giga TV, precum și o serie de reclamații presupuse a fi false, dar care au dus la amendarea unor posturi TV.

Printre inculpații din dosar se numără și Victor Hrebenciuc şi Gheorghe Ştefan, însă cei doi și-a recunoscut faptele de bună voie și beneficiază de procedură simplificată. Hrebenciuc este acuzat de trafic de influenţă, iar Gheorghe Ştefan de instigare la trafic de influenţă. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  08 Mai 2017, 19:22

E ca si cind m-as duce la un curs de informatica si profesorul mi-ar vorbi de formele de relief ale Romaniei ! Ce cauta articolul asta aici ! Am inteles. Reporterul trebuie sa isi justifice salariul de $ 500 /lunar !

radu978
radu978  •  08 Mai 2017, 19:12

Păi și di șe apare *** de Jovani dacă-i vorba de frati-su?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează