GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ARGENTINA

Diego Maradona are mari probleme de sănătate: „Se operează la umăr și genunchi!”

Diego Maradona are mari probleme de sănătate
Diego Maradona are mari probleme de sănătate

Articol de - Publicat vineri, 14 iunie 2019 20:11

Până la urmă, Diego Maradona (58 de ani) tot pleacă de la clubul mexican Dorados de Sinaloa. Nu pentru că a ratat promovarea în prima ligă. 

Legendarul El Pibe de Oro are mari probleme de sănătate. "Diego nu mai continuă la Dorados. A ascultat sfaturile medicilor și va fi supus la două intervenții chirurgicale: la umăr și la genunchi", a anunțat avocatul său, Matias Morla.

Când a venit Maradona, Dorados erau pe locul 13 din 15 în septembrie 2018. Cu el pe bancă, și-au revenit, calificându-se și în finala Aperturei, și în cea a Clausurei. A pierdut însă de fiecare dată în fața lui Atlético San Luis.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează