GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

FOTO Diletta Leotta, varianta spaniolă » Pozele topless postate de jurnalista Laura Gadea i-au dus fanii în extaz: „Femeia perfectă”

Laura Gadea // foto: Instagram @ lau_gadea +34   FOTO
Laura Gadea // foto: Instagram @ lau_gadea

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 09:55 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 10:38

Laura Gadea, actriță și fostă jurnalistă sportivă, și-a înfierbântat fanii cu pozele postate în ultima perioadă. Spanioloaica și-a făcut un obicei din a poza topless, spre deliciul admiratorilor săi.

Laura Gadea încearcă să combată vremea rece din Spania de la începutul lui octombrie într-un mod aparte: fosta jurnalistă sportivă de la emisiunea „El Chiringuito” postează constant fotografii cu care își înfierbântă admiratorii de pe rețelele sociale.

+30 FOTO
  • foto: Instagram @ lau_gadea

„Simte-te liber să fii liber”, a fost mesajul pe care vedeta TV l-a atribuit fotografiei în care nu poartă nicio piesă de vestimentație. Fotografia i-a încântat pe fani, care s-au năpustit pe contul ei de Instagram cu complimente: „Femeia perfectă” sau „Mamă, ești atât de frumoasă” i-au scris aceștia.

Laura a lucrat pentru un timp în emisiunea sportivă „El Chiringuito”. Pe atunci, aceasta se afla într-o relație cu editorul de acolo, iar de îndată ce lucrurile s-au răcit între cei doi, a părăsit și emisiunea. Acum, spanioloaica se iubește cu Miki Chaves, un alt jurnalist sportiv. Aceștia au pus pe picioare o afacere de îmbrăcăminte pentru bărbați.

Răsfoiește mai multe galeriie foto:

„Ești eroarea vieții mele, bei și faci sex în toalete!” » Iubita l-a părăsit cu un scandal monstru, dar fanii lui PSG au publicat o imagine interzisă

Ea a fost cea mai bucuroasă fană după FCSB - Dinamo! Mesajul războinic postat îniante de Derby

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
flo388
flo388  •  04 Octombrie 2020, 18:28

Care fani?

853246084756615
Marcel Popa  •  04 Octombrie 2020, 17:53

Femeia perfecta ,asa ceva nu exista.Orice om are defecte ,cat despre tanti asta ce poti spune.Sa vina vremea sa apara toata lumea dezbracata sa se vada toate gaurile.Atunci stii, care este buna.

vasi1986
vasi1986  •  04 Octombrie 2020, 17:36
Postat de danbinci pe 04 Octombrie 2020, 12:02

O femeie frumoasa si ingrijita in adevaratul sens al cuvantului.

Din pacate si prostuta :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează