GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

dinamovisti.ro / 3 septembrie 2007 / 15:05

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2007 00:00

Andone: "M-a cautat Dinamo"
Ioan Andone a confirma ca a fost cautat de sefii lui Dinamo pentru a o antrena din nou pe campioana Romaniei: "Am fost contactat de Dinamo, nu pot zice ca nu tin la acel club, unde am jucat zece ani. Imi pare rau pentru club si pentru Mircea. Eu am avut probleme ca Mircea cu zecile, nu trebuia sa-si dea demisia" ...

Badea: "Nimeni nu i-a cerut demisia"
Nicolae Badea a declarat, la Kanal D, ca nimeni nu i-a cerut demisia lui Rednic: "Mircea Rednic a venit in vara, a reconstruit un lot si a avut un parcurs bun in cupele europene in paralel cu reconstructia echipei. A fost un proces ce s-a produs cu rezultate intr-un timp scurt. In vara am luat decizia de a nu transfera jucatorii care au confirmat, nucleul de baza, 14 - 16 jucatori, pentru ca in 2006 au ramas 6 jucatori.Elementul de continuitate era asigurat" ...

Borcea: "Nimeni nu a avut libertatea lui Rednic"
Cristi Borcea a declarat la sportro ca si nesansa a avut un rol important in involutia lui Dinamo: "Toti jucatorii au fost adusi cu aprobarea lui Mircea Rednic. Nimeni, niciun antrenor nu a avut libertatea lui Mircea la aducerea jucatorului. A fost pentru prima data dupã Revolutie cind nu am dat drumul jucatorilor, desi am avut oferte foarte mari.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează